Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O van Dijk είναι το καλύτερο back πού έχω δει στη ζωή μου!»

«O van Dijk είναι το καλύτερο back πού έχω δει στη ζωή μου!»

Τα κολακευτικά σχόλια για τον Virgil van Dijk δε λένε να εξαντληθούν, από την ημέρα πού ο Ολλανδός γίγαντας έγινε παίκτης της Liverpool.

Ο τελευταίος άνθρωπος ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κλάση του κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας, ήταν ο παίκτης των Reds κατά τη διάρκεια των 80s, Gary Gilespie.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο «ομόλογος» του Virgil, (επίσης έπαιζε κεντρικός αμυντικός) μιλώντας στην τελευταία έκδοση του του LFC Later:

«Συνήθως, οι παίκτες πού τραβάνε περισσότερο το μάτι, είναι αυτοί πού σκοράρουν τα γκολ, πού είναι καλοί τεχνίτες οι κάνουν πολλές assists.»

«Γι’ αυτόν τον λόγο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι -από ότι ακούγεται- είναι πιθανό να κερδίσει το Ballon d’Or.»

«Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός πού έχω δει ποτέ, χωρίς αμφιβολία. Είναι σταθερός στην απόδοσή του, είναι εξαιρετικός σε κάθε καθήκον της θέσης του και στο ‘ένας με έναν’, κάτι πού είναι πολύ βασικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.»

«Αν κοιτάξεις τα στατιστικά, θα παρατηρήσεις ότι κανένας δεν του έκανε ντρίμπλα την περασμένη σεζόν. Αυτό είναι απλά εντυπωσιακό.»

Εντυπωσιασμένος (και) ο Gary Gillespie με τον van Dijk.
Εντυπωσιασμένος (και) ο Gary Gillespie με τον van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com