Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Δεν θέλω να μιλάτε για το Champions League»

Jurgen Klopp: «Δεν θέλω να μιλάτε για το Champions League»

Υπάρχει ένα θέμα συζήτησης που ο Jurgen Klopp έχει απαγορέψει να αναφέρεται στα αποδυτήρια ενόψει της νέας σαιζόν!

Ο Γερμανός τεχνικός είναι τόσο αποφασισμένος για τους παίκτες του να κοιτάζουν μόνο το μέλλον ,ώστε τους έχει απαγορέψει να μιλάνε στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του Champions League της προηγούμενης σαιζόν!

Επιμένει ότι δεν χρειάζεται να αναφέρεται συχνά σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει κίνητρα στους παίκτες των Κόκκινων για να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές στο Anfield.

Μετά την ισοπαλία με 2-2 εναντίον της Sporting Lisbon, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, ο Klopp είπε «Μετά από αυτό το ταξίδι, δεν θέλω κανένας να μου μιλήσει ξανά για το τρόπαιο του Champions League. Δεν το κουβαλάμε μαζί μας. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο.»

«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν ξεκινούσαμε στο ίδιο επίπεδο με αυτό της προηγούμενης σαιζόν. Δεν θα ήταν άσχημο. Υπάρχει χώρος για βελτίωση. Η συνέπεια στο ανώτατο επίπεδο είναι το πιο σημαντικό.» είπε.

Ένα από τα πιο θετικά ενόψει της νέας σαιζόν για τους Κόκκινους είναι η επιστροφή του Alex Oxlade-Chamberlain, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον είχε βγάλει εκτός μάχης την προηγούμενη σαιζόν.

Ο Klopp είπε ότι ο Oxlade-Chamberlain έχει ένα μικρό πρόβλημα αλλά φάνηκε πεπεισμένος ότι ο παίκτης θα είναι απολύτως έτοιμος με την έναρξη της νέας σαιζόν.

«Είναι κάτι που το παθαίνει περιοδικά ιδίως όταν η ένταση είναι πολύ υψηλή» είπε ο Klopp.

«Στα πρώτα 20 λεπτά του τελευταίου αγώνα που έπαιξε, συμμετείχε πραγματικά στην εξέλιξη του, όταν το ένιωσε. Εκτός από αυτό ολοκληρώνει όλες τις προπονήσεις που είναι απίστευτα σημαντικό. Πολύ θετικό.» συνέχισε.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει τη Napoli στο Edinburghτην Κυριακή και τρεις μέρες αργότερα τη Lyon στη Γενεύη, πριν να ξεκινήσει και επίσημα τη σαιζόν με τον αγώνα του Community Shield, εναντίον της ManchesterCity, την Κυριακή στις 4 Αυγούστου.

Champions League τέλος για τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com