Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την άποψη του για τον Bruno Fernandes είπε ο Jurgen Klopp!

Την άποψη του για τον Bruno Fernandes είπε ο Jurgen Klopp!

Σε έναν από τους πολυσυζητημένους μεταγραφικους στόχους των reds αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp λέγοντας την άποψη του για τον παίκτη.

Ο Bruno Fernandes φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο των δύο «αιωνίων» αντιπάλων στην Αγγλία και αυτές δεν είναι άλλες από την Liverpool και την Manchester United. Ο Πορτογάλος διεθνής άσσος ήταν από τους παίχτες που ξεχώρισαν στο χθεσινό φιλικό ανάμεσα στων ομάδα του sporting lisbon και την Liverpool σημειώνοντας ένα τέρμα ενώ παράλληλα ηταν αυτός που «σέρβιρε» την μπάλα για το δεύτερο γκολ.

Ο Γερμανός προπονητής λοιπόν αφού τόνισε πως δεν πρόκειται να αποκτηθεί ο Bruno Fernandes το φετινό καλοκαίρι, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μετακόμισης του παίχτη στο manchester για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων» λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Εαν ο Bruno πάει στην Manchester United τότε θα αναγκαστούμε να τον αντιμετωπίσουμε την φετινή χρονιά»

«Εχουν μερικούς αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Μια τέτοια προσθήκη σαν του Bruno θα τους δυνωσει αρκετά σαν ομάδα»

«Δεν συμφωνώ, για να είμαι ειλικρινής, με την μεταγραφική πολιτική της Manchestee United αλλα δεν μας αφορά και πολύ αυτό»

Τέλος για την περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστη έκανε λόγω και ο προπονητής της ομάδας, Sporting Cp, Marcel Keizer πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα λέγοντας πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

» Ο Bruno είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης και πολύ σημαντικός για την, ομάδα μας»

«Ολοι μέσα στην ομάδα ευελπιστούμε στην παραμονή του παίκτη αλλά ποτέ κανεις δεν είναι σίγουρος για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε»

» Δεν γνωρίζω αν έχουμε καμία επίσημη πρόταση από κάποιο σύλλογο, εγώ είμαι απλά ο προπονητής της oμάδας. Ρωτήσατε τον λάθος άνθρωπο»

» Αυτή είναι η δουλειά ενός προπονητή. Ξαφνικά κάποιος παίχτης μπορεί να σου φύγει όχι μόνο ο Bruno αλλά ο οποιοςδηποτε ποδοσφαιριστης στο κόσμο «

Πήρε θέση για τον Bruno ο Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com