Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν ξέρω αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Klopp»

Carragher: «Δεν ξέρω αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Klopp»

Ο θρύλος της Liverpool, Jamie Carragher στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε για τον Philipp Coutinho και την μεγάλη του επιθυμία να τον δει, να αγωνίζεται ξανά με την Κόκκινη φανέλα στο Anfield.

Στο δεύτερο ο Carra μίλησε για τον προπονητή των Reds, Jürgen Klopp και τόνισε πως βλέπει δύσκολο να υπογράφει νέο συμβόλαιο:

“ Οι τωρινοί παίκτες της ομάδας πρέπει να κοιτάζουν τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια, γιατί ο Klopp έχει άλλα 3 χρόνια στο συμβόλαιό του. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος, αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Θα βρίσκεται στην ομάδα για 7 χρόνια (2022). ”

“ Για τα επόμενα 3 χρόνια δεν θα σου φτάνει η κατάκτηση του Champions League. Θέλεις το πρωτάθλημα και αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Μετά από 3 χρόνια θα πρέπει να λένε (στη Liverpool) πως κατακτήσαμε το FA Cup και δύο Carabao Cups. Έχουν και άλλες διοργανώσεις φέτος, όπως το Club World Cup και το Uefa Super Cup. Είναι μια ευκαιρία για τον Klopp πριν φύγει και ελπίζουμε πως μέσα στα επόμενα 2 ή 3 χρόνια θα έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα. ” Ολοκλήρωσε ο Carragher.

Οι Reds ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους στην Premier League την Παρασκευή 9 Αυγούστου κόντρα στην Norwich στο Anfield, ενώ στις 14 του ίδιου μήνα αντιμετωπίζουν την Chelsea στην Τουρκία.

Αβέβαιος για το νέο συμβόλαιο του Klopp, ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com