Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Είδωλα μου ο LeBron και ο Joshua»

Joe Gomez: «Είδωλα μου ο LeBron και ο Joshua»

«Είδωλα μου είναι ο LeBron James και o Anthony Joshua» δηλωσε στο Goal.com ο αμυντικός της ομάδας των «Reds», Joe Gomez καθώς επίσης αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της καριέρας του και στην σημασία που έχει για αυτόν και τους συμπαίκτες του η προετοιμασία στην Αμερική.

Στο δεύτερο μέρος λοιπόν της συνέντευξης του ο  διεθνής Άγγλος  αμυντικός της Liverpool τονίζει το γιατί η προοπτική που βλέπει την ζωή δεν θα είναι ποτέ αρνητική αλλά και στα «Είδωλα» που έχει τα οποία δεν είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.Σε ερώτηση λοιπόν αν θεωρεί άτυχο τον εαυτό του με τον τραυματισμό τον περασμένο Δεκέμβρη στον αγωνα με την Burnley ο Joel Gomez τόνισε.

«Όλα συμβαίνουν στην ζωή για κάποιο λόγο στη ζωή» και συνέχισε.

«Είναι ευλογία να μπορείς και να παίζεις ποδόσφαιρο στις μέρες μας και ειδικά σε ένα σύλλογο όπως είναι η Liverpool. Είμαστε πολύ τυχεροί και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό»

«Ειμαι ευγνώμων για όσα έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Γνωρίζω ανθρώπους που είχαν όντως κακή τύχη στην ζωή τους, παιδιά τα οποία έπαιζα μαζί τους παλαιότερα στην Charlton, προχωρήσαμε σε διαφορετικά «μονοπάτια» και δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο εγώ. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά το ότι βρίσκομαι σε ένα σύλλογο σαν την Liverpool η οποία μας παρέχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις, την καλύτερη διαχείριση, το καλύτερο προσωπικό πως μπορεί να μην είμαι ευγνώμων για αυτό;»

Σε συνέχεια της συνέντευξης του ο Joe αναφέρθηκε στα hobbies που έχει, στον συμπαίκτη του στην ομάδα Virgil Van Dijk αλλά και στην προετοιμασία που γίνεται στα γήπεδα της Αμερικής. Συγκεκριμένα o Άγγλος μέσος είπε.

» Ειναι τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου έναν παίκτη σαν τον Virgil. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι από αυτόν. Τον κοιτάω κάθε μέρα»

«Χαζεύω καθημερινά στο YouTube. Μου αρέσει να βλέπω ιστορίες άνθρωπων οι άλλων αθλητών, τις νοοτροπίες του και στο πως χειρίζονται τα σκαμπανεβασματα που έχουν»

» Ειμαι μεγάλος φαν του «NBA» και του LeBron James. Θαυμάζω το ταλέντο που έχει άλλα και το πως το δουλεύει. Επίσης μου αρέσει η πυγμαχία και ο Anthony Joshua. Τρομερός αθλητής κοιτάζοντας πάντα προς τα πάνω και στο πως θα βελτιώνεται συνεχώς. Θαυμάζω την εκπαίδευση που έχουν αυτοί οι δύο αθλητές αλλά και την πειθαρχία. Μου αρέσει να βλέπω πως οι άνθρωποι ασκούν τον εαυτό τους στον αθλητισμό. Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του και μου φάνηκε φανταστικό. Σου δίνει μια σωστή εικόνα για το προς πρέπει να πορευτεί κάποιος στον αθλητισμό. Αυτό εννοώ και εγώ για την νοοτροπία και για το πως κάποιος πιέζει τον εαυτό του για να πετύχουν τα ονειρα τους»

Τέλος ο αμυντικός των Reds αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδα του στην Αμερική τονίζοντας.

«Αν κοιτάξετε σε όλα τα επίπεδα η ποιότητα είναι εδώ. Η εκπαίδευση επίσης είναι μεγάλης ποιότητας. Και ας μην παραλείψουμε το ότι ακόμα το ροστερ της ομάδας είναι χωρίς τον Sadio, Mo και Bobby. Μόλις επιστρέψουν τα παιδιά τότε θα επέλθουν τα υψηλά standards ταυτοχρόνως»

Virgil van Dijk και Joe Gomez στην Marbella.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com