Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Τιμή μου που είμαι φαβορί για την χρυσή μπάλα, πάμε για το πρωτάθλημα»

Virgil: «Τιμή μου που είμαι φαβορί για την χρυσή μπάλα, πάμε για το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη στο BBC Sport παραχώρησε ο Virgil van Dijk και μίλησε για το γεγονός, πως πλέον θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει την χρυσή μπάλα, αλλά και για τον μεγάλο στόχο, που έχει θέσει η Liverpool για την νέα σεζόν.

Μίλησε για τις πολύ καλές του εμφανίσεις την περσινή σεζόν:

“ Είχα μια απίστευτη σεζόν περσί και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Πιστεύω όμως πως έχω πολλά ακόμη να δώσω. Τα καλύτερα θα έρθουν. ” Τόνισε ο Virgil van Dijk.

Για την χρυσή μπάλα:

“ Εννοείται πως αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι ένα από τα φαβορί, για να κερδίσω την χρυσή μπάλα. Είναι ένα πολύ σπουδαίο βραβείο, αλλά τι μπορώ να κάνω; Πρέπει απλά να συνεχίζω να παίζω. ”

“ Είμαι πολύ σκληρός με τον εαυτό μου και γνωρίζω πως το παραμικρό λάθος, θα τιμωρηθεί. Προσπαθώ να παίζω στα όριά μου όσο περισσότερο μπορώ. Πάντα κάνω κριτική στον εαυτό μου. Και εγώ και οι άνθρωποι δίπλα μου και ο προπονητής. ” Είπε ο Ολλανδός.

Για τον στόχο της ομάδας να πάρει το πρωτάθλημα:

“ Πρέπει να συγκεντρώσουμε πάλι ένα παρόμοιο αριθμό βαθμών με τον περσινό. Η City είναι μια φανταστική ομάδα. ”

“ Κάθε οπαδός της Liverpool ονειρεύεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την περιμένει. Φτάσαμε πολύ κοντά πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα πάμε να το πάρουμε φέτος όμως. ”

“ Θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Ο Δεκέμβρης θα είναι τρελός για εμάς. Πέρσι κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η City ήταν λίγο καλύτερη από εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα την νέα σεζόν. ”

Αποφασισμένος για πρωτάθλημα και χρυσή μπάλα ο Virgil.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com