Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι παίκτες χρειάζονται περισσότερες μέρες ξεκούρασης»

Klopp: «Οι παίκτες χρειάζονται περισσότερες μέρες ξεκούρασης»

Για την κατάσταση του Sadio Mane μίλησε ο Jürgen Klopp και το γεγονός πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές δεν έχουν αρκετό χρόνο, για να ξεκουραστούν, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό στην περίπτωση του Mane.

“ Φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να αντέξει μια εβδομάδα χωρίς ποδόσφαιρο. Πότε συνέβη αυτό; Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Sadio Mane μόλις αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και η σεζόν του κράτησε 13 μήνες. Ρωτήστε τον πόσες μέρες διακοπές θα κάνει. Έπαιξε σχεδόν όλα τα παιχνίδια για με την Σενεγάλη και όλα τα παιχνίδια με εμάς. Αγωνίστηκε και μέσα στη σεζόν με την Σενεγάλη. Ρωτήστε τον πόσες μέρες θα ξεκουραστεί. ”

“ Η πίεση είναι παντού. Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερα διαλείμματα, ώστε να πραγματοποιούμε και κορυφαίες εμφανίσεις. Μόνο έτσι θα απολαμβάνουμε τα παιδιά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και θα είναι πιο εύκολο για τα νέα παιδιά. ”

“ Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, οπότε πως μπορούμε να έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει απλά να προλαβαίνουν τα παιδιά να αναρρώνουν και να ξεκινάμε ξανά. Για την προετοιμασία μας, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, εκτός από την τριάδα και τον Ali. ”  Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Για τον Ali ίσως δεν θα είναι πρόβλημα, που θα έχει μόνο λίγες μέρες να προετοιμαστεί, αλλά για τους άλλους θα δούμε. Χρειάζονται διακοπές. Δεν γίνεται να τους καλέσεις μετά από 3 ημέρες διακοπών και να τους πεις, πως ξεκινάμε παλί. ”

“ Έχουν ένα δύσκολο καλοκαιρινό πρόβλημα. Πρόκειται για ποδόσφαιρο και όχι για οδήγηση ποδηλάτου. Θα έχουν μια δύσκολη αρχή, όταν επιστρέψουν. Ακριβώς το ίδιο έχει περάσει και η Tottenham. Στο μέλλον όμως πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. ”

Επιστρέφει στις 5 Αυγούστου ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com