Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Milner: Θετικό για την ομάδα οι ήττες στην Αμερική

James Milner: Θετικό για την ομάδα οι ήττες στην Αμερική

Ο James Milner.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στo Liverpoolfc.com ο δεύτερος αρχηγός της Liverpool James Milner  θεωρεί πως η δύσκολη προετοιμασία αυτουνού και των συμπαίκτων του θα λειτουργήσει ευεργετικά στις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινούν τον Αύγουστο.

Οι «reds» υπέστησαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στην περιοδεία που κάνουν στην Αμερική αυτή την φορά από την Sevilla με σκορ 2-1 στο εικονικό Fenway Park στην Βοστόνη.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος της Liverpool πιστεύει πως οι διαδοχικές ήττες που γνώρισε η ομάδα του στην Αμερική πρέπει να τροφοδοτήσουν τους παίκτες του Jurgen Klopp με περαιτέρω κίνητρα για την «απαιτητική» χρόνια που είναι προ των πυλών.

«Θεωρώ πως είναι πλεονέκτημα  για την ομάδα και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν πλεονέκτημα»

«Προερχομαστε απο μια επιτυχημένη χρόνια κερδίζοντας το Champions League και μαζεύοντας 97 πόντους στο πρωτάθλημα. Μερικές φορές είναι εύκολο να χαλαρώσεις»

«Δεν είπα ότι θα γίνει αυτό, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα, αρκετοί νέοι παίχτες που έχουν έρθει και ακόμα ψάχνουμε τρόπους να βρισκόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο «

» Οι διαδοχικές ήττες θα μας κάνουν να αγωνιζόμαστε ακόμα σκληρότερα για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας»

» Όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο υψηλά standards έχουμε οπότε είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε, δεν ανησυχώ και πολύ για αυτό. Αλλά σίγουρα θα πρέπει να «πατήσουμε» πάνω στις ήττες και να διασφαλίσουμε πως θα τις χρησιμοποιήσουμε σαν «οδηγό» ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

«Είναι  σίγουρα μια δύσκολη προετοιμασία με δύσκολες συνθήκες αλλά είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για αυτό. Αντιμετωπίζοντας συνθήκες σαν αυτές με τόσο κοντινά χρονικά παιχνίδια με μακρινά ταξίδια, μόλις έρθει η αρχή της σεζόν έχοντας μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εμάς»

Ο James Milner.
Ο James Milner.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com