Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neves: «Μόνο οι οπαδοί της Liverpool συγκρίνονται με της Wolves!»

Neves: «Μόνο οι οπαδοί της Liverpool συγκρίνονται με της Wolves!»

Σε μία δήλωση πού υποθέτουμε ότι θα γίνει αντικείμενο ποικιλότροπης ερμηνείας προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Wolverhampton Wanderers, Ruben Neves.

Ο Πορτογάλος μέσος, μιλώντας στην αγγλική Mirror, ανέφερε ουσιαστικά ότι οι ‘Λύκοι’ έχουν τους καλύτερους οπαδούς στην Αγγλία, και ότι μόνο αυτοί της Liverpool τους πλησιάζουν σε επίπεδο ατμόσφαιρας και στήριξης προς την ομάδα.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Neves (για τον οποίο έχει γραφτεί κατά το παρελθόν ότι ενδιαφέρει τον Klopp):

«Από όλες τις ομάδες της Premier League, υπάρχει μόνο μία πού οι οπαδοί της πλησιάζουν τους δικούς μας, υπό την έννοια του τρόπου με τον οποίο υποστηρίζουν την ομάδα τους. Και αυτή είναι η Liverpool.»

«Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι, και με τον τρόπο τους μετατρέπουν το γήπεδο (Molineux) σε έναν άβολο χώρο για τους αντιπάλους. Οπότε, δεν έχω άλλες ομάδες στο μυαλό μου.»

To σουτ του Ruben Neves, το οποίο είχε δώσει στην Wolves την πρόκριση επί της Liverpool τον περασμένο Γενάρη, στα πλαίσια του F.A. Cup.
To σουτ του Ruben Neves, το οποίο είχε δώσει στην Wolves την πρόκριση επί της Liverpool τον περασμένο Γενάρη, στα πλαίσια του F.A. Cup.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com