Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Έχουμε συνηθίσει την πίεση και θα τη διαχειριστούμε»

Lovren: «Έχουμε συνηθίσει την πίεση και θα τη διαχειριστούμε»

Δηλώσεις παραχώρησε στο επίσημο site της Liverpool o Dejan Lovren, σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας και τις περιπέτειες πού έρχονται τη σεζόν 2019-20.

Στη σύντομη συνέντευξη πού παραχώρησε, ο κεντρικός αμυντικός των Reds στάθηκε στον χαρακτήρα και τη στάση (attitude) της ομάδας του Klopp, ως βασικού συστατικού πού την κάνει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε εμπόδιο πού βρίσκει στο δρόμο της.

Ας δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Κροάτης:

«Τόσο καιρό πού παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτήν την πίεση και σε όλα αυτά τα παιχνίδια κάθε βδομάδα – κάθε τρεις μέρες παίζουμε σε κάποια διοργάνωση-, οπότε έχουμε καταφέρει να το διαχειριστούμε.»

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες πού έμειναν σε αυτή την ομάδα, και αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Αν αυτό συνεχίσει να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά τρόπαια ακόμα.»

«Είμαστε μία ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και φανταστικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.»

Στη συνέχεια, ο Dejan ρωτήθηκε για το αν οι υψηλές θερμοκρασίες πού επικρατούν αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ασκούν αρνητική επίδραση στη ρουτίνα της ομάδας (η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βοστόνη):

«Προσαρμοζόμαστε στα πάντα», ξεκαθάρισε.

«Είναι ένα σημαντικό τουρνουά για μας, καθώς αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες. Θα είναι μία πρόκληση να παίξουμε κάτω από τον καυτό ήλιο και να προσαρμοστούμε (σε αυτές τις καιρικές συνθήκες), καθώς δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Όμως όλα εξαρτώνται από τον χαρακτήρα μας, και το έχουμε ήδη συνηθίσει αυτό (το να αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους και σε μεταβαλλόμενες συνθήκες)

Τέλος, του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για το γεγονός ότι στο φιλικό με τη Borussia Dortmund στο Notre Dame Stadium βρέθηκαν περισσότεροι από 40000 οπαδοί της Liverpool, καθώς και για τη γενικότερη στήριξη πού απολαμβάνει η ομάδα όπου σταθεί και όπου βρεθεί:

«Είναι καταπληκτικό, είναι πάντα ευχάριστο να ερχόμαστε στις Ηνωμένες Πολιτείες και να βλέπουμε όλους αυτούς τους οπαδούς να μας στηρίζουν. Είναι προνόμιο να είμαστε εδώ!»

O Dejan Lovren στο Notre Dame Stadium της Βοστόνης.
O Dejan Lovren στο Notre Dame Stadium της Βοστόνης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com