Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Ίσως έχει έρθει η ώρα να δοθεί σε αμυντικό η χρυσή μπάλα»

Virgil: «Ίσως έχει έρθει η ώρα να δοθεί σε αμυντικό η χρυσή μπάλα»

Το απόλυτο φαβορί, για να κερδίσει την χρυσή μπάλα φαίνεται πως είναι ο αμυντικός της Liverpool, Virgil van Dijk, όπως όλα δείχνουν και μάλιστα ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και τόνισε πως ίσως έχει έρθει η ώρα να μην δοθεί το βραβείο σε επιθετικό.

“ Ήταν μεγάλη μου τιμή που κατάφερα να κερδίσω το βραβείο του καλύτερου σεζόν στην Premier League. Είχα πει και τότε πως θα το αντάλλαζα με το Champions League, αλλά ευτυχώς το κερδίσαμε και δεν χρειάστηκε. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να λέει ο κόσμος πως μπορώ να κερδίσω την χρυσή μπάλα. Αλλά τι μπορώ να κάνω εγώ; Δεν μπορώ να το επηρεάσω κάπως. Δεν μπορώ να αρνηθώ πως είχα μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι. ”

“ Το μόνο όμως που μπορώ να κάνω τώρα, είναι να επικεντρωθώ στην νέα σεζόν, να αποκτήσω ρυθμό και να μείνω υγιής. Ελπίζω να πραγματοποιήσω μια ακόμη καλύτερη σεζόν σε σχέση με πέρσι. ”

“ Καταλαβαίνω πως συνήθως κερδίζουν την χρυσή μπάλα οι επιθετικοί και τα δεκάρια, γιατί είναι πιο θεαματικοί, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. ”

Ο τελευταίος αμυντικός που κέρδισε την χρυσή μπάλα ήταν ο Fabio Cannavaro το 2006.

Να τα πάρει όλα θέλει ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com