Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέταρτο φιλικό με την Sevilla για τους Reds!

Τέταρτο φιλικό με την Sevilla για τους Reds!

Το τέταρτο τους φιλικό και δεύτερο επί Αμερικάνικου εδάφους ετοιμάζονται να δώσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:00) οι Reds με αντίπαλο την γνώριμη, Sevilla στην Βοστώνη.

Η Liverpool προέρχεται από την χθεσινή ήττα κόντρα στην Borussia Dortmund με 2-3, ενώ η Sevilla μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει και στα δύο φιλικά που έχει δώσει με αντιπάλους την Αγγλική, Reading και την FC Dallas.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Fenway Park της Βοστώνης, δηλαδή την φυσική έδρα των Boston Red Sox, ομάδα ιδιοκτησίας της FSG.

Είναι δεδομένο, πως ο Jürgen Klopp θα δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά, όπως ο Ryan Kent, ο Harry Wilson, ο Rhian Brewster και ο Yasser Larouci.

Οι Reds έχουν να αντιμετωπίσουν την Sevilla από την φάση των ομίλων του Uefa Champions League 2017-18, όταν και τα δύο ματς είχαν λήξει με ισόπαλο αποτέλεσμα, 2-2 και 3-3 αντίστοιχα.

Ο Adam Lallana δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι πιθανό να επιστρέψει στη δράση στον αυριανό αγώνα. Από την άλλη, αναμονή υπάρχει για το θέμα του Sepp van den Berg και για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε και με ποιον αντίπαλο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα Κόκκινα.

Νέος προπονητής της Sevilla είναι ο Julien Lopetegui και όλα τα της τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα (Lucas Ocampos, Oliver Torres, Luuk de Jong, Fernando) κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν.

Να συνεχίσει να σκοράρει θέλει ο Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com