Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ξανά ο Brewster, πρώτη ήττα για την Liverpool

Σκόραρε ξανά ο Brewster, πρώτη ήττα για την Liverpool

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε η Liverpool με σκορ 2-3 από την Borussia Dortmund, δηλαδή ότι είχε συμβεί και στο περσινό φιλικό των δύο ομάδων με μόνη διαφορά το τελικό σκορ.

Η Liverpool βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο ισοφάρισε προσωρινά με τον Wilson σε 1-1 και τελικά μείωσε σε 2-3 με πέναλτι του Rhian Brewster, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι περισσότερο. Στα θετικά η εικόνα των Chamberlain και Larouci.

Α’ Ημίχρονο: Με μια αναμενόμενη ενδεκάδα ξεκίνησε τον αγώνα η Liverpool και τον Divock Origi να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός στα φετινά φιλικά. Οι Joel Matip και Joe Gomez προτιμήθηκαν για το κέντρο της άμυνας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τη Liverpool, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα του Paco Alcacer μετά από σέντρα του Brandt, την ασίστ του Reina και την ολιγωρία του Clyne, την οποία και εκμεταλλεύτηκε ο Ισπανός επιθετικός. Οι Reds έφτασαν κοντά στην ισοφάριση 3 λεπτά αργότερα με μια κεφαλιά του Matip, που έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας. Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε η Liverpool και στ0 10’ με τον Chamberlain να βρίσκει στον Kent με μια εξαιρετική πάσα, αλλά η προσπάθεια του τελευταίου να απομακρύνεται από τον Hitz λίγο πριν περάσει την γραμμή. Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Reds και στο 16ο λεπτό με τον Wilson, αλλά ο Hitz έδιωξε ξανά. Ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή επιχείρησε ο Origi στο 27’. Όσο πέρναγε η ώρα η ομάδα του Klopp δημιουργούσε όλο και περισσότερες ευκαιρίες και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Wilson στο 35’! Ο Fabinho έδωσε την ασίστ και ο Ουαλός τελείωσε την φάση υποδειγματικά με το αριστερό, για να γράψει το 1-1. Μια ακόμη καλή στιγμή είχαν οι Reds στο 42’, όταν ο Kent πέρασε τον Hitz και γύρισε στον Origi, αλλά το σουτ του Βέλγου μπλοκαρίστηκε από την άμυνα της Dortmund. Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου άνηκε στην Dortmund με τον Mignolet να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Gotze.

Β’ Ημίχρονο: Ούτε το δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλά για τη Liverpool, διότι με την δεύτερη φάση της Dortmund στην επανάληψη δέχθηκε γκολ στο 53’ από τον Delanye. Κακή αντίδραση της Κόκκινης άμυνας και ο Δανός σκόραρε προ κενής εστίας μετά από τελική πάσα του Hazard. Μόλις μετά από 5 λεπτά οι δευτεραθλητές Γερμανίας διπλασίασαν το προβάδισμα τους με τον Bruun Larsen να δέχεται την πάσα από τον Wolf και να τελειώνει την φάση, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Mignolet. Η άμυνα των Reds και πάλι δεν αντέδρασε σωστά. Αμέσως μετά το γκολ ο Klopp πραγματοποίησε 10 αλλαγές. Ο ρυθμός του αγώνα είχε ξεκάθαρα πέσει στο δεύτερο μέρος, με τη Liverpool να μην δημιουργεί ευκαιρίες μέχρι την διπλή των Lewis και Brewster, από την οποία ο Woodburn κέρδισε το πέναλτι και ο Rhian Brewster μείωσε στο 75’ σε 3-2 και σημείωσε το τέταρτο του γκολ σε 3 φιλικά παιχνίδια. Ο Brewster μάλιστα προσπάθησε και να ισοφαρίσει στο 83’, αλλά τελικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ. Ο Simon Mignolet πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία επέμβαση στο 86ο λεπτό στην προσπάθεια του Pherai και κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι. Οι Reds βρήκαν όμως μόνο μια ευκαιρία στον υπόλοιπο χρόνο με τον Robertson, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds τα ξημερώματα της Δευτέρας κόντρα στην Sevilla.

Η σύνθεση των Reds:

Mignolet, Clyne (Alexander-Arnold 60′), Matip (Van Dijk 60′), Gomez (Lovren 60′), Larouci (Robertson 60′), Fabinho (Wijnaldum 60′), Oxlade-Chamberlain (Henderson 60′), Milner (Lewis 60′), Wilson (Jones 60′), Kent (Woodburn 60′), Origi (Brewster 60′).

Βρήκε δίχτυα ο Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com