Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Παραμένουμε διψασμένοι για τίτλους»

Klopp: «Παραμένουμε διψασμένοι για τίτλους»

Νέα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Jürgen Klopp στα Αγγλικά μέσα, κατά την οποία μίλησε για την μεγάλη δίψα που έχει ακόμα η ομάδα για διακρίσεις, τον γύρο του θριάμβου στο Liverpool, αλλά και για τους Reds.

Ρωτήθηκε πρώτα αν πλέον αφήνει τους παίκτες του να ακουμπήσουν την επιγραφή, “This is Anfield” :

“ Με ρωτήσαν και τα παιδιά. Ναι μπορούν, γιατί όχι; Τώρα γίνεται να το κάνουν. Εγώ δεν ξέρω, αν θα το κάνω, γιατί και πέρσι τα είχαμε πάει πολύ καλά και δεν το έκανα. ”

Για τον γύρο του θριάμβου στην πόλη μια ημέρα μετά τη νίκη στη Μαδρίτη:

“ Όλοι μας έλεγαν πως θα νιώσουμε ξεχωριστοί, αν κατακτήσουμε κάτι με τη Liverpool και αυτό ήταν η απόδειξη. Ήταν απλά απίστευτο. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει. ”

“ Όταν φτάσαμε στο The Strand νόμιζα πως ο γύρος του θριάμβου τελείωσε και είπα πως ήταν υπέροχος. Τότε όμως κοίταξα δίπλα μου και άκουσα όλες αυτές τις φωνές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος θόρυβος υπήρχε. Υπήρξαν άνθρωποι 60 και 70 χρονών που φώναζαν με την καρδιά τους. Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Σήμαινει πολλά και για εμάς και για τους οπαδούς. ”

Αν ήταν μεθυσμένος στο λεωφορείο της ομάδας:

“ Δεν ήμουν μεθυσμένος. Είχα πίει μόνο δύο μπύρες. Άπλα έμοιαζα μεθυσμένος. Ο Ali (Alisson) ήπιε όσες μπύρες θα έπρεπε να πιώ εγώ. ” Είπε ο Klopp.

Σχολίασε το γεγονός πως ο τίτλος ήρθε μετά από δύο χαμένους τελικούς Champions League:

“ Όλη μου η καριέρα είναι κάπως έτσι. Με την Maintz δεν ανεβήκαμε δύο φορές και τελικά ανεβήκαμε με την τρίτη απόπειρα. Μετά στην Dortmund ήταν καλύτερα που δεν πήρε το πρωτάθλημα μια σεζόν πριν πάω. Όταν πήγα ήταν η κατάλληλη στιγμή. ”

“ Τώρα θεωρώ πως ήταν η δική μας κατάλληλη στιγμή. Η αμέσως προηγούμενη σεζόν ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εμάς. Πέρσι δεν ήταν έτσι. ”

Όσο για το αν η δίψα για τρόπαια έχει παραμείνει: 

“ Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί γι’ αυτό, γιατί η δίψα μας για τα τρόπαια έχει παραμείνει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραμείνει. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε πολλά διαφορετικά τρόπαια και τελικά τα καταφέραμε. ”

“ Κερδίσαμε το Champions League την μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο πέρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το κερδίσαμε μια φορά και τώρα θέλουμε να το κερδίζουμε συνέχεια. ”

“ Θέλεις να κατακτήσεις κάτι, αλλά η στάση σου μετά δεν αλλάζει. Γνωρίζουμε καλά πως φτάσαμε ως εδώ. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. ”

Τέλος, αν η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη:

“ Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά κατακτήσαμε το Champions League, οπότε ναι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. ”

“ Υπάρχουν ομάδες στο Champions League, όπως η PSG, η Barcelona, η Bayern που έχουν χτιστεί, για να κερδίζουν και δεν το κάνουν. Η Bayern κέρδισε το double στην Γερμανία και κανείς δεν ήταν χαρούμενος. ” Συμπλήρωσε ο Klopp.

“ Εμείς δεν είμαστε έτσι. Θέλαμε να το κάνουμε σωστά και το καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στον τελικό και τη νέα σεζόν. ”

Ξανά τελικό θέλει ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com