Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ένα καλό τεστ κόντρα στην Dortmund»

Klopp: «Ένα καλό τεστ κόντρα στην Dortmund»

Την πρώτη συνέντευξη τύπου της σεζόν παραχώρησε ο Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού (20/7) αγώνα με την Borussia Dortmund στο Notre Dame Stadium και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, δηλαδή το 2022.

Ρωτήθηκε αρχικά για πόσο σκοπεύει να μείνει στον πάγκο των Reds:

“ Θα μείνω τουλάχιστον για τα 3 επόμενα χρόνια. Μετά θα δούμε. ” Είπε ο Klopp.

Αν θεωρεί την Liverpool φαβορί για τον τίτλο της Premier League την νέα σεζόν:

“ Το φαβορί είναι η Manchester City ξανά, αλλά θα τους κυνηγήσουμε. Δεν πιστεύω πως θα έφταναν τους 98 βαθμούς, αν δεν ήμασταν εμείς. ”

Για τον Virgil van Dijk είπε:

“ Τα πάντα για εκείνον έχουν ήδη ειπωθεί. Δεν με ρωτάνε πολλοί για την προσφορά του Joel Matip στο τελευταίο μισό της περσινής σεζόν. Δεν μπορούν πολλά στόπερ να παίζουν χωρίς λάθη, όπως έκανε εκείνος. Ο Virgil μας οργανώνει στο γήπεδο. Ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή. ”

Ο Klopp επίσης τόνισε πως η πρώτη εντύπωση που έχει από τον Van Den Berg είναι πολύ θετική:

“ Δεν συμβαίνει πολλές φορές να έχω έναν παίκτη δίπλα μου και είναι ψηλότερος από εμένα. Ειδικότερα, όταν είναι μόλις 17 και βρίσκεται ακόμη στην ανάπτυξη. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο. ”

Εκθείασε τον James Milner:

“ Μπορεί να γίνει γυμναστής! Είναι ένας απίστευτος τύπος. Πολύ σημαντικός για εμάς, καλός χαρακτήρας. Τα έχει όλα στον υψηλότερο βαθμό. Έχει πολλά καλά χρόνια μπροστά του. Δεν ξέρω τι πίστευε ο κόσμος πριν από 4 χρόνια, αλλά ήταν καλή η ιδέα να έρθει στην ομάδα. Είναι αδύνατον να έχεις επιτυχίες χωρίς παίκτες, όπως ο Millie. ”

Για το γεγονός ότι η ομάδα θα πάρει μέρος σε 7 διοργανώσεις:

“ Ο αριθμός των παιχνιδιών φαίνεται πολύ μεγάλος. Ποτέ όμως δεν κοιτάμε να αποφύγουμε παιχνίδια. Τα πολλά παιχνίδια σημαίνουν πως έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Το πρωτάθλημα πάντα θα είναι ο βασικός μας στόχος. ”

Για το Notre Dame Stadium πρόσθεσε:

“ Θέλετε την πραγματική απάντηση ή την ευγενική; Όλα είναι καλύτερα εδώ, εκτός από το γήπεδο. ”

Για το φιλικό με την Dortmund:

“ Θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς και είμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να είναι φιλικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε. Πάντα παίζεις για την νίκη στο ποδόσφαιρο. Πέρσι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε την Dortmund στο φιλικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. ”

“ Παραμένει πάντα ένας φιλικός αγώνας, αλλά μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα. Ελπίζω να συμβεί και αύριο. ” Είπε ο Klopp.

Κόντρα στην Dortmund οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com