Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: «Πάντα θα δίνω το καλύτερο για την ομάδα»

Mignolet: «Πάντα θα δίνω το καλύτερο για την ομάδα»

Ο Simon Mignolet εδώ και δύο χρόνια αποτελεί το δεύτερο τερματοφύλακα της Liverpool και ο χρόνος συμμετοχής του είναι αρκετά μειωμένος. Ωστόσο, ο επαγγελματισμός του και ο σεβασμός στις αποφάσεις της ομάδας έχουν κερδίσει όχι μόνο τους φιλάθλους των Reds αλλά και τον Jurgen Klopp, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να τον έχει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική για τα φιλικά προετοιμασίας και σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα κάνει πάντα το καλύτερο για την ομάδα:

«Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Είναι ευχάριστο να βλέπω πως εκτιμούν τη στάση μου και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα τίτλους. Αυτό κάναμε την περασμένη χρονιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ελπίζω στο τέλος της προετοιμασίας, η ομάδα να είναι έτοιμη και να κυνηγήσουμε νέους τίτλους γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό προσπαθώ να πετύχω και θα δίνω συνεχώς τα πάντα για τη Liverpool.»

Παράλληλα ο Βέλγος μίλησε και για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Έχουμε δίψα για τίτλους τη νέα χρονιά. Η κατάκτηση του Champions League ήταν κάτι το υπέροχο. Πάντα θα θυμόμαστε τη νίκη μας και τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Φυσικά και θέλουμε να το ξαναζήσουμε. Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά και ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους.»

Πιστός στη Liverpool ο Simon Mignolet.
Πιστός στη Liverpool ο Simon Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com