Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Πρέπει να παλέψω ξανά για την θέση μου»

Matip: «Πρέπει να παλέψω ξανά για την θέση μου»

Τις πρώτες του δηλώσεις κατά την διάρκεια της φετινής προετοιμασίας έκανε ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Joel Matip και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα πρέπει να παλέψει ξανά, προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος μίλησε για την νέα σεζόν:

“ Ήταν όμορφο που έπαιζα πέρσι και η ομάδα είχε επιτυχία, αλλά η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, οπότε η περσινή δεν μετράει. Πρέπει να διατηρήσεις όσα έμαθες από πέρσι, αλλά όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, εγώ θα προσπαθήσω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ και θα δούμε πως θα πάει. ”

“ Έχουμε μεγάλη ποιότητα ως ομάδα και μπορούμε να καλύψουμε το κενό, αν λείπει κάποιος ή αν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε καλά και ανυπομονούμε για την νέα σεζόν. ” Είπε ο Matip.

Όσο για τις δυσκολίες της καλοκαιρινής προετοιμασίας σημείωσε:

“ Πρέπει να το συνηθίσεις, είναι δύσκολα, αλλά έτσι είναι οι προετοιμασίες. Χρειαζόμαστε αυτές τις προπονήσεις, για να γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Για να πάρουμε ρυθμό και να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της σεζόν και να βρούμε ξανά την φόρμα μας. ”

“ Πάντα πρέπει να μαθαίνεις νέα πράγματα, αλλά υπάρχουν και πολλοί νέοι παίκτες που προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. ”

Ο Joel Matip θέλει να διατηρήσει την θέση του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com