Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve Nicol: «Λάθος της Liverpool η ανανέωση του Origi»

Steve Nicol: «Λάθος της Liverpool η ανανέωση του Origi»

Τη άποψη ότι δε θεωρεί έξυπνη επενδυτική ενέργεια το νέο συμβόλαιο πού προσέφερε στον Divock Origi η Liverpool εξέφρασε ο Steve Nicol.

Η παλιά δόξα των Reds, μιλώντας στο ESPN, ανέφερε μεν ότι δεν του προκαλεί ανησυχία η φτωχή μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας μας το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο τόνισε και τη δυσαρέσκειά του όσον αφορά την ανανέωση του Βέλγου.

Ας δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Nicol:

«Αυτή τη στιγμή δε νιώθω ανησυχία (για την έλλειψη έντονης μεταγραφικής δραστηριότητας των Reds). Θα ανησυχούσα περισσότερο αν οι ανταγωνιστές ενισχύονταν συνεχώς και η Liverpool όχι. Σε εκείνη την περίπτωση, θα έλεγα ότι ‘ας ενισχυθούμε και εμείς λίγο, όλοι οι άλλοι δυναμώνουν’. Τώρα όμως όχι.»

«Πρέπει η Liverpool να εφαρμόζει προσεκτική μεταγραφική πολιτική. Μπορώ να πω ότι έχουν κάνει μία άσχημη αρχή, με την ανανέωση του Divock Origi. Όμως όχι, δεν πανικοβάλλομαι ακόμα.»

Αυτή ήταν η άποψη την οποία εξέφερε ο Steve Nicol για τη μέχρι στιγμής μεταγραφική δραστηριότητα της Liverpool το φετινό καλοκαίρι.
Αυτή ήταν η άποψη την οποία εξέφερε ο Steve Nicol για τη μέχρι στιγμής μεταγραφική δραστηριότητα της Liverpool το φετινό καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com