Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μόνο για την Liverpool θα επέστρεφε στην Αγγλία ο Coutinho»

«Μόνο για την Liverpool θα επέστρεφε στην Αγγλία ο Coutinho»

Ασταμάτητος εκτός περιοχής ο Coutinho

Πριν από λίγη ώρα σας παρουσιάσαμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Kia Joorabchian, μάνατζερ του Philippe Coutinho στο Talk Sport, στο οποίο μίλησε για τις φήμες επιστροφής στη Liverpool και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι.

Στο δεύτερο μέρος, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μιλάει για την απόχωρηση του παίκτη από το Anfield, για τη Liverpool και για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο Merseyside για λογαριασμό των Reds.

Ο Kia ρωτήθηκε αν θεωρεί πιθανή την μετακίνηση του παίκτη στο Old Trafford:

“ Η Manchester United είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Τον σέβομαι και έχω παίκτες εκεί, αλλά από όσο γνωρίζω, για τον Philippe θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο να μετακινηθεί εκεί. Θα ήταν δύσκολο να υπογράψει γενικότερα σε κάποια άλλη ομάδα της Premier League πέρα από τη Liverpool. Έχει μια καλή σχέση με την ομάδα και πέρασε όμορφα χρόνια στη Liverpool. ”

“ Θα ήταν πολύ δύσκολο να πάει σε κάποιον αντίπαλο της Liverpool. Όσες φορές το έχουμε συζητήσει, εκεί έχουμε καταλήξει. Πως και εκείνος το βρίσκει εξαιρετικά δύσκολο να πάει σε άλλη Αγγλική ομάδα. ”

Για την απόφαση του Coutinho να φύγει από το Anfield:

“ Όλοι οι μεγάλοι παίκτες μερικές φορές θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Η καριέρα των ποδοσφαιριστών είναι πολύ μικρή. Η απόφαση του να φύγει από τη Liverpool δεν είχε να κάνει με τα συναισθήματα του για την ομάδα. Η καρδιά του είναι ακόμα στη Liverpool. ”

“ Γνωρίζω πολύ καλά πως πανηγυρίζει για την Liverpool, όταν έχει την ευκαιρία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Lucas Leiva. Πολλοί από τους παίκτες, που φεύγουν από την Liverpool, παραμένουν οπαδοί της. ”

Αν θεωρεί πως θα βοηθούσε τους Reds η προσθήκη του Coutinho:

“ Η Liverpool έχει φτιάξει μια καταπληκτική ομάδα. Ο προπονητής έχει βρει τις κατάλληλες ισορροπίες και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία. Θα έπρεπε να το σκεφτούν (αν θέλει η Liverpool τον Coutinho) και να αποφασίσουν αν υπάρχει μια θέση στην ομάδα για έναν παίκτη, όπως ο Philippe. ”

“ Πιστεύω πως θα ήταν μια πολύ πολύ δύσκολη μεταγραφή, όπως και όλες οι μεταγραφές αυτές τις μέρες. Αν ήταν να επιστρέψει στην Premier League, θα το έκανε για τη Liverpool. Για την ώρα πάντως το θεωρώ δύσκολο. Εξαρτάται από την ίδια την Liverpool. ”

Ο Coutinho έχει συμπληρώσει 18 μήνες στην Ισπανία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com