Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του μάνατζερ του Coutinho στις φήμες επιστροφής στη Liverpool

Η απάντηση του μάνατζερ του Coutinho στις φήμες επιστροφής στη Liverpool

Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα εμφανίζονται κάθε μέρα, τα οποία συνδέουν την Liverpool με τον Philippe Coutinho και μιλάνε για επιστροφή του ταλαντούχου μέσου στο Anfield είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού από την Barcelona.

Είναι πραγματικότητα, πως το μέλλον του Βραζιλιάνου στην Βαρκελώνη μοιάζει αβέβαιο, αλλά μια επιστροφή στη Liverpool, μόνο ως πιθανή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή.

Ο μάνατζερ του μάλιστα, Kia Joorabchian μίλησε στο ραδιόφωνο του TalkSport την Δευτέρα και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για τις συγκεκριμένες φήμες:

“ Δεν ξέρω απολύτως τίποτα για τις φήμες επιστροφής στη Liverpool. Ο Bartomeu ήταν ξεκάθαρος με εμένα. Μου είπε πως δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη και πως έχει μέλλον στην ομάδα. ”

“ Προσπάθησαν πάρα πολύ να τον φέρουν στην ομάδα και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου και η δεύτερη ή η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή σε όλο τον κόσμο. ”

“ Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Copa America και ήταν μέσα στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Κατέκτησε το Copa America και έχει ήδη κατακτήσει 3 τρόπαια με την Barcelona. ”

“ Απλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην νιώθεις πολύ άνετα με κάποιες καταστάσεις ή να μην σου ταιριάζει η ομάδα. Αν όντως συμβαίνει αυτό, θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για τον Coutinho. Για την ώρα πάντως, όλα είναι καλά, από όσο ξέρω. ” Έκλεισε ο Kia Joorabchian.

Οι φήμες αποχώρησης του Coutinho συνεχίζονται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com