Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Grujic: «Να κάνω καλή σεζόν και να μείνω στη Liverpool του χρόνου»

Grujic: «Να κάνω καλή σεζόν και να μείνω στη Liverpool του χρόνου»

Τον μεγάλο του στόχο ενόψει της νέας σεζόν έθεσε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην Γερμανική, Bild, ο Marko Grujic, καθώς τόνισε πως θέλει να πραγματοποιήσει 34 καλές εμφανίσεις φέτος στην Bundesliga, προκειμένου να τον κρατήσει ο Jürgen Klopp στο ρόστερ της Liverpool για την σεζόν 2020-21.

Ο Σέρβος ρωτήθηκε για τη Liverpool και είπε:

“ Είχα επιστρέψει στο Liverpool λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν που μας πέρασε και έκανε ορισμένες εξετάσεις. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το 2023. Και οι δύο πλευρές είδαμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. ”

“ Έπρεπε να μείνω στην Hertha, γιατί δεν είχα τελειώσει την δουλειά μου εδώ. Πέρσι κατάφερα να αγωνιστώ μόνο στο 50%, λόγω τραυματισμών. Ήταν από τους βασικούς λόγους που δεν ήθελα να φύγω. Επίσης αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να παραμείνω στην Γερμανία, για να εξελιχθώ ως παίκτης. ” Είπε ο Grujic.

“ Συνηδειτοποιώ συνεχώς πως ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια τέτοια ομάδα θέλω να παίζω (όπως η Liverpool). Αν πραγματοποιήσω 34 καλές εμφανίσεις (δηλαδή να παίξει καλά σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος), θα έχω σοβαρές πιθανότητες να παραμείνω στο ρόστερ της Liverpool για την επόμενη σεζόν. ”

Η παραμονή του στην Hertha έχει οριστικοποιηθεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Θέλει να μείνει του χρόνου ο Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com