Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετη επικράτηση επί της Bradford με Milner και Brewster για τους Reds!

Άνετη επικράτηση επί της Bradford με Milner και Brewster για τους Reds!

Νίκησε και το δεύτερο της καλοκαιρινό φιλικό η Liverpool! Οι Reds αντιμετώπισαν στο Valley Parade την Bradford και επικράτησαν με 1-3.

Ο James Milner σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας και ο Rhian Brewster το τρίτο και τελευταίο. Ο Ryan Kent είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ και ξεχώρισε με την εμφάνισή του.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στην Tranmere και 7 Άγγλους παρέταξε τους Reds ο Jürgen Klopp, καθώς ο Dejan Lovren επέστρεψε και πήρε την θέση του Joe Gomez στο κέντρο της άμυνας. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου (13’) και με την πρώτη τους φάση στο ματς άνοιξαν το σκορ με ένα δυνατό σουτ του James Milner έξω από την περιοχή και δύο λεπτά αργότερα διπλασίασαν το προβάδισμά τους ξανά με τον Milner! Ο έμπειρος Άγγλος κεντρικός σημείωσε το δεύτερό του γκολ στον αγώνα με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ryan Kent. Το πάνω χέρι στον αγώνα είχαν οι Reds και στα επόμενα λεπτά με τον Kent να προσπαθεί να ξεχωρίσει και κάνει το κάτι παραπάνω. Μεγάλη στιγμή είχε η Liverpool στο 28’ με τον Harry Wilson, ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον O’Donnell, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν 3 λεπτά αργότερα με τον Richards-Everton, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Reds τελικά βρήκαν και τρίτο γκολ πριν το τέλος του πρώτο μέρους στο 41’ και με σκόρερ τον Rhian Brewster. Ο Chamberlain ξεκίνησε την επίθεση της ομάδας με μια κίνηση που θύμισε τον παίκτη της σεζόν 2017-18, έδωσε στον Kent, εκείνος την έστρωσε στον Ox με εξαιρετική Προσποίηση και τέλεια πάσα και από το rebound του σουτ του Chambo, σκόραρε από κοντά ο Brewster.

Β’ Ημίχρονο: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Liverpool ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με πολλές αλλαγές, 10 τον αριθμό, καθώς μόνο ο Simon Mignolet παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο από όσους βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Klopp στην επανάληψη ήρθε με τον Jones, αλλά οι αμυντικοί της Bradford τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή και δεν τον άφησαν να σκοράρει. Οι Reds συνέχιζαν να ψάχνουν το τέταρτο γκολ και προσπάθησε να το πετύχει πρώτα ο Millar και έπειτα ο Jones. Η προσπάθεια του πρώτου μπλοκαρίστηκε από τον keeper της Bradford και του δεύτερου έφυγε άουτ. Οι Reds είχαν ξεκάθαρα ρίξει τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκαν το πρώτο τους γκολ στα φετινά φιλικά από το σημείο του πέναλτι με τον Eoin Doyle να σημαδεύει σωστά στο 81ο λεπτό από τα 11 βήματα. Αμέσως μετά το γκολ αντικαταστάθηκε ο Simon Mignolet από τον Daniel Atherton. 

Για το επόμενο φιλικό της ομάδας του Jürgen Klopp θα πρέπει να περιμένουμε περίπου μια εβδομάδα, καθώς θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Dortmund στις Η.Π.Α.

Οι δύο ενδεκάδες των Reds:

A’ Ημίχρονο: Mignolet,Clyne, Phillips, Lovren, Larouci, Lallana, Milner, Oxlade-Chamberlain, Wilson, Kent, Brewster.

Β’ Ημίχρονο: Mignolet (82’ Atherton) Hoever, Matip, Gomez, Lewis, Fabinho, Woodburn, Jones,  Millar, Origi, Duncan.

Βρήκε δύο φορές δίχτυα ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com