Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lucas: «Δεν ξέρω αν όντως δεν πέρασε κανένας τον van Dijk ”

Lucas: «Δεν ξέρω αν όντως δεν πέρασε κανένας τον van Dijk ”

Ένα μοναδικό ρεκόρ σημείωσε την περσινή σεζόν ο Virgil van Dijk, καθώς δεν δέχθηκε ούτε μια ντρίμπλα σε όλα τα παιχνίδια της Liverpool. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό στατιστικό, το οποίο όμως αμφισβητεί ο επιθετικός της Tottenham Hotspur, Lucas Moura.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο κανάλι, Desimpedidos του YouTube, το οποίο το έχει ένας συμπατριώτης του δημοσιογράφος:

“ Δεν ξέρω, αν όντως είναι αληθινό αυτό το στατιστικό (απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον Virgil van Dijk). Λένε πως κανείς δεν τον έχει περάσει με ντρίμπλα, αλλά αν κάποιος τον περάσει, τότε σημαίνει πως τον ντρίμπλαρε. ”

“ Εγώ δεν ξέρω, αν τον έχω πέρασει, αλλά κάποιοι άλλοι σίγουρα θα τον έχουν περάσει. Εγώ ξέρω πως σκόραρα κόντρα στη Liverpool τον Μάρτιο, αλλά χάσαμε με 2-1, αλλά και πάλι έβαλα γκολ και εκείνος έμεινε πίσω. Είναι όμως σπουδαίος. ” Είπε ο Lucas Moura.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Ολλανδός είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο:

“ Στον κόσμο; Δεν ξέρω, υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο. Για την περσινή σεζόν όμως θεωρώ πως ήταν μέσα στους καλύτερους 3. Είναι πολύ καλός παίκτης. ”

“ Είναι δύο μέτρα, πολύ δυνατός και ταιριάζει αρκετά στην ομάδα της Liverpool. Έχει καλή χημεία. Είχε μια εξαιρετική σεζόν. ”

Τέλος, για την ήττα στη Μαδρίτη από τους Reds:

“ Πιστέψαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε τον τελικό. Ήταν όμως πολύ δύσκολο. Έκλαψα πολύ μετά τον αγώνα. Ήμασταν αρκετά κοντά. ”

Ο Lucas Moura είχε στείλει τους Spurs στον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com