Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία πρόταση της Real Madrid για Mane!

Καμία πρόταση της Real Madrid για Mane!

Καμία απολύτως πρόταση δεν έχει δεχθεί η Liverpool από την Real Madrid για τον Sadio Mane, παρά τα όσα δήλωσε πριν από λίγες ώρες ο προέδρος της Ομοσπονδίας της Σενεγάλης, Saer Seck στην Αγγλική Mirror.

Ο Seck λοιπόν ισχυρίστηκε πως οι Μαδριλένοι έχουν κάνει πρόταση στον επιθετικό των Reds και εκείνος θα πρέπει να την αποδεχθεί, αν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική, καθώς η Liverpool δεν έχει λάβει καμία πρόταση από τον Ισπανικό σύλλογο για τον διεθνή άσο και ούτε είναι διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.

Ο παίκτης για την ώρα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον αυριανό (14/7) ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με την Τυνησία, ενώ στη συνέχεια θα ξεκουραστεί για λίγες εβδομάδες πριν ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Saer Seck είπε τα εξής για το μέλλον του Mane στη Mirror:

“ Όλοι γνωρίζουν πως ο Mane είναι ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πέτυχε σπουδαία πράγματα την περσινή σεζόν με τη Liverpool. Μαζί με τον Salah και τον Firmino είναι φοβεροί παίκτες. ”

“ Την σεζόν που μας πέρασε κατάκτησε το Champions League, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να φύγει από τη Liverpool. Έχει την ευκαιρία τώρα να πάει στην Real Madrid. ”

“ Εγώ είμαι Barcelona, αλλά πιστεύω πως η Real Madrid είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και ο Mane πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά την πρόταση που έχει. Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι μεγάλη και τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει για τον Zidane. Γιατί να μην το κάνει; ” Δήλωσε ο Seck.

“ Έπαιζε στη Southampton και όταν του δόθηκε η ευκαιρία πήγε στη Liverpool, τώρα γιατί να μην πάει σε μια άλλη χώρα; ”

Δεν παραχωρεί τον Mane η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com