Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίζει αύριο ο Dejan Lovren!

Παίζει αύριο ο Dejan Lovren!

Το δεύτερο καλοκαιρινό της φιλικό δίνει αύριο η Liverpool κόντρα στην Bradford στις 17:00 το απόγευμα, σε ένα παιχνίδι που θα αγωνιστεί και ο Dejan Lovren, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Γερμανός ανέφερε τα εξής για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό:

“ Ο Dejan θα επιστρέψει αύριο. Κάναμε και με εκείνον όσα θα κάνουμε με τα παιδιά που επέστρεψαν σήμερα. Αύριο θα αγωνιστεί. Αυτό είναι σίγουρο. ”

Όσο για το πως θα αγωνιστεί η Liverpool αύριο το απόγευμα:

“ Δεν νομίζω πως θα κάνουμε πολλές αλλαγές, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές και δεν θα κάνουμε. Πιθανότατα θα είναι μια παρόμοια ενδεκάδα, γιατί έδειξε καλή και εξάλλου, γιατί να μην το κάνουμε αυτό; Θα αποκτήσει και ρυθμό. ”

“ Προς το παρόν, πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε ποιος θα μπορεί και ποιος δεν θα μπορεί να αγωνιστεί. Πάντως θα είναι παρόμοια ομάδα σε σχέση με την προηγούμενο αγώνα και ελπίζω να δούμε ξανά καλό ποδόσφαιρο. Μου άρεσε αρκετά το ποδόσφαιρό μας στον προηγούμενο αγώνα. ”

“ Από το πρώτο παιχνίδι πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Τώρα πρέπει να το δείξουμε ξανά και ξανά και ελπίζω πως τα παιδιά μπορούν να το κάνουν αυτό. ”

Ο Clyne σκόραρε στο προχθεσινό φιλικό με την Tranmere και θα ξεκινήσει κόντρα στην Bradford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com