Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε το πρόγραμμα προπόνησης για τους Virgil, Hendo, Trent και Gini

Ο Klopp εξήγησε το πρόγραμμα προπόνησης για τους Virgil, Hendo, Trent και Gini

Ημέρα επιστροφών η σημερινή στο Melwood, καθώς ενσωματώθηκαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool 4 παίκτες. Ο λόγος για τους Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold και Gini Wijndalum.

Ο Jürgen Klopp μάλιστα εξήγησε το πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι δύο Άγγλοι και οι δύο Ολλανδοί μέχρι να ενταχθούν κανονικά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Klopp στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Το πρόγραμμα είναι η προπόνηση. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία, οπότε υπάρχουν ξεχωριστά προγραμματά για κάποιους παίκτες ή κάποια γκρουπ παικτών. Θα δώσουμε ένα φιλικό αύριο χωρίς εκείνους, γιατί πρέπει να κάνουν δύο προπονήσεις. ” Εξήγησε ο Γερμανός.

“ Σήμερα έκαναν τα εργομετρικά τους και αύριο έχουν διπλή προπόνηση. Την Δευτέρα εκείνοι θα προπονηθούν ξανά και όσοι αγωνιστούν αύριο θα έχουν μια μέρα ρεπό πριν πετάξουμε για Αμερική. Από την Αμερική και μετά θα βρίσκονται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε 3 ή 4 μέρες, όπου θα κάνουν ορισμένες διαφορετικές ασκήσεις. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμοι. ”

“ Είναι πολύ καλό για εμάς που τους έχουμε ξανά μαζί μας. Είναι όλοι τους σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψαν. Πέρασαν τις διακοπές τους, τις οποίες χρειάζονταν και τώρα μπορούν να ξεκινήσουν. ”

Gini και Trent στην σημερινή προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com