Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα νέα παιδιά»

Klopp: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα νέα παιδιά»

O Klopp κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Tranmere Rovers.

Μέρος των δηλώσεων του Jurgen Klopp μετά το φιλικό με την Tranmere Rovers, αφορούσε την απόδοση των νεαρών παικτών της Liverpool.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έλαβαν μέρος αρκετά πιτσιρίκια των Reds, μεταξύ των οποίων οι Ryan Kent, Ben Woodburn, Harry Wilson και Ki-Jana Hoever.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Γερμανός για τα φυντάνια των Reds, μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας:

«Όλοι τους ήταν καλοί.»

«Ο Harry και ο Ryan έπαιξαν εξαιρετικά. Όσο για τον Ben Woodburn, ήταν η πρώτη φορά πού τον είδα να παίζει και πού ένιωσα ότι επέστρεψε πραγματικά. Μπορείς και βλέποντάς τον στην προπόνηση να παρατηρήσεις ότι έχει δυναμώσει πολύ σωματικά, και είναι ‘φρέσκος’ και γερός.»

«Όλοι τους έπαιξαν πολύ καλά. Ο Yasser (Larousi) και ο Adam Lewis ως αριστερό back ήταν καλοί. Ο Ki-Jana ήταν επίσης καλός ως δεξί back. Μου άρεσαν όλες οι εμφανίσεις.»

«Όσο για τον Paul Glazel, δυστυχώς έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε, καθώς αποκόμισε έναν τραυματισμό πού δε μοιάζει ιδιαίτερα ενθαρρυντικός, όμως θα επαναξιολογήσουμε την κατάστασή του. Επίσης, είναι ένα υπέροχο παιδί.»

«Ο Dan Atherton μπήκε αλλαγή, και έκανε μία εμφάνιση πού δεν έχω δει ποτέ από έναν τερματοφύλακα πού τον βάζεις να παίξει στην επίθεση! Ήταν εξαιρετικός.»

Στη συνέχεια, ερωτηθείς αν τα νεαρά αυτά παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες και στα επόμενα -και σαφώς πιο απαιτητικά- παιχνίδια της pre-season, απάντησε:

«Πρέπει να πάρουν αυτές τις ευκαιρίες, τους χρειαζόμαστε. Τα παιδιά είναι μεγάλα ταλέντα.»

O Klopp κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Tranmere Rovers.
O Klopp κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Tranmere Rovers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com