Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Chamberlain και Brewster είναι οι μεταγραφές μας»

Klopp: «Chamberlain και Brewster είναι οι μεταγραφές μας»

O Klopp κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Tranmere Rovers.

Η Liverpool επικράτησε της Tranmere Rovers με 0-6 το βράδυ της Πέμπτης στον πρώτο της φιλικό αγώνα για τη σεζόν 2019-20 και ο Jürgen Klopp μετά τον αγώνα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις μεταγραφές και για την εκπληκτική εμφάνιση του Rhian Brewster.

Η απάντηση που έδωσε ο Γερμανός, όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα θα προχωρήσει σε κάποια μεγάλη μεταγραφή ήταν η εξής:

“ Έχουμε φέρει ήδη παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, αν δεν το έχετε καταλάβει. Είναι ο Rhian Brewster, ο Alex Oxlade-Chamberlain, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν και όλα τα νέα παιδιά που έπαιξαν σήμερα. Όλοι οι νέοι παίκτες και έπαιξαν για εμάς, οπότε όλα είναι καλά. ”

“ Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Ολόκληρη η Ευρώπη είχε την ιδέα να σταματάει πιο νωρίς η περίοδος των μεταγραφών, αλλά τελικά μόνο η Αγγλία το έπραξε. Η μεταγραφική περίοδος εδώ κλείνει 3 εβδομάδες πιο νωρίς σε σχέση με τις άλλες χώρες. Θα δούμε τι θα κάνουμε, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική περίοδος όλων των εποχών. ” Ξεκάθαρισε ο Klopp.

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Rhian Brewster:

“ Ο Rhian είναι ένας φανταστικός παίκτης και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σκόραρε δύο γκολ. ”

Αν περιμένει τον Brewster μια μεγάλη σεζόν:

“ 100% τον περιμένει. Από εκείνον εξαρτάται. Ο Divock Origi μένει στην ομάδα και αυτά είναι καλά νέα, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και φυσικά ο Bobby Firmino είναι εδώ. Ο Brewster είναι ένα μεγάλο ταλέντο και ήδη του έχω πει πως θα έχει ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα τη νέα σεζόν. ”

“ Το πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Το κέντρο της επίθεσης είναι σίγουρο, αλλά είναι πιθανό να αγωνιστεί και στα άκρα. Θα δούμε πως θα παραταχθούμε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για εκείνον. Είμαι σίγουρος γι’ αφτό. ”

Σημαντικός ο ρόλος του Brewster τη νέα σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com