Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λάμψη Brewster και αρχή με 6αρα για τους Reds!

Λάμψη Brewster και αρχή με 6αρα για τους Reds!

Ιδανικό ξεκίνημα στα φιλικά προετοιμασία για τους Reds! Η Liverpool αντιμετώπισε την Tranmere Rovers στο Prenton Park και την κέρδισε με 0-6. Σκόρερ για την ομάδα του Klopp οι Clyne, Brewster (2), Jones, Origi και Duncan.

Με την απόδοσή τους ξεχώρισαν οι Rhian Brewster και Yasser Larouci.

Α’ Ημίχρονο: Πρώτος φιλικός αγώνας προετοιμασίας για τη Liverpool και ο Jürgen Klopp παρέταξε τους Reds με δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Rhian Brewster ήταν ανάμεσα στα ονόματα, που ξεχώριζαν από την ενδεκάδα του πρώτου μέρους και μάλιστα ο τελευταίος έβγαλε την πρώτη ασίστ της σεζόν στον Nathaniel Clyne, για να γράψει εκείνος με ένα υπέροχο σουτ το 0-1 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Κοντά στο γκολ έφτασε ο Larouci στο 10’, ενώ η Tranmere είχε απειλήσει ένα λεπτό μετά το γκολ του Clyne, με τον Gomez όμως να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο νεαρός, Larouci απείλησε και στο 19’, όμως ο Davies είχε ξανά απάντηση και δεν άφησε τον μικρό να σκοράρει. Μια σπουδαία απόκρουση πραγματοποίησε ο Mignolet στο 22’. Καλό σουτ για τη Liverpool στο 35’ με τον Davies όμως να απομακρύνει ξανά. Οι Reds διπλασίασαν το προβάδισμά τους με τον Rhian Brewster να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα! Μετά από μια παράλληλη μπαλιά του Milner και μια σέντρα του Harry Wilson, η οποία βρήκε τον Brewster και βέβαια ο Άγγλος φορ σημάδεψε σωστά και με κεφαλιά έκανε το 0-2. Μετά από λίγα λεπτά ο Brewster διαμόρφωσε και το 0-3, το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο με προβολή μετά από ασταθή απόκρουση του Davies σε σουτ του Milner.

Β’ Ημίχρονο: Σε 11 αλλαγές προχώρησε η Liverpool στην επανάληψη με τους Fabinho και Origi να περνάνε στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ άλλων. Η ομάδα μάλιστα σημείωσε και το τέταρτο τέρμα της στον αγώνα στο 54’ με όμορφο τελείωμα του Curtis Jones. Μόλις 5 λεπτά χρειάστηκαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και σκόραραν ξανά! Αυτή τη φορά στο 59’ με τον Origi να κάνει εξαιρετικό κοντρόλ μετά από μπαλιά του Matip και να τελειώνει με υποδειγματικό τρόπο την φάση. Το παρθενικό του γκολ με τη Liverpool σημείωσε και ο Bobby Duncan στο 67’! Ο Hoever πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα από την δεξιά πλευρά και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε την μπάλα στον κατάλληλο σημείωσε στην περιοχή και ο Duncan σκόραρε με τον Paul Glatzel να του δίνει την ασίστ. Το φιλικό όμως πέρα από γκολ είχε και ένα απρόοπτο για τους Reds, καθώς ο Paul Glatzel τραυματίστηκε και αποχώρησε αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο στο 73’. Η ομάδα του Jürgen Klopp συνέχισε με 10 παίκτες για λίγα λεπτά και στο 78’ πέρασε στον αγώνα ο νεαρός τερματοφύλακας, Dan Atherton και πήρε τη θέση του τραυματία Glatzel. 

Επόμενο φιλικό για τη Liverpool την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα κόντρα στην Bradford.

Οι ενδεκάδες των δύο ημιχρόνων:

Α’ Ημίχρονο: Mignolet, Clyne, Phillips, Gomez, Larouci, Milner, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Kent, Wilson, Brewster.

Β’ Ημίχρονο: Jaros, Hoever, Matip, Johnston, Lewis, Fabinho, Jones, Woodburn, Duncan, Glatzel (Atherton), Origi.

Άνοιξε λογαριασμό ο εξαιρετικός Rhian Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com