Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Palios: «Με τη Liverpool μας συνδέουν οι ίδιες αξίες»

Mark Palios: «Με τη Liverpool μας συνδέουν οι ίδιες αξίες»

Η σχέση της Liverpool με την Tranmere πάει πολύ πίσω.

Ξεκίνησε όταν οι οπαδοί των Κόκκινων πήγαιναν να παρακολουθήσουν τους Rovers κάποιες Παρασκευές βράδια πριν να δουν την δική τους ομάδα την επόμενη μέρα και είναι μια σχέση η οποία αναζωογονήθηκε τα τελευταία χρόνια με την διεξαγωγή φιλικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Prenton Park και ο πρόεδρος της Tranmere, MarkPalios πιστεύει ότι το φιλικό αυτό είναι μια καλή ευκαιρία «για να γιορτάσουν οι δύο ομάδες μια καλή σαιζόν που πέρασε και για τις δύο.»

Η σύνδεση μεταξύ των δύο συλλόγων μεγαλώνει συνεχώς αν και δεν είναι εύκολο για κάποιον εκτός του Merseyside, να το προσέξει αυτό.

«Όταν έπαιζα εγώ υπήρχαν οπαδοί της Liverpool που έρχονταν Παρασκευή βράδυ για να μας παρακολουθήσουν» λέει.

«Οι άνθρωποι εκτός του Meseyside δεν καταλαβαίνουν ότι αν και υπάρχουν οπαδοί που είναι αντι-Liverpool, αντι-Everton, αντι-Tranmere, στο τέλος της ημέρας πάντα υπάρχει υποστήριξη για μια ομάδα του Merseyside.»

«Πολλές από τις καλές ευχές που λάβαμε μετά τον Τελικό των play-off ήρθαν από οπαδούς της Liverpoolκαι της Everton και αυτό ήταν υπέροχο.»

«Από τη στιγμή που επιστρέψαμε στη Football League , η Liverpool ειδικά, μας υποστήριξε πολύ ως ομάδα, και πάντα θα πρέπει να θυμάσαι τους ανθρώπους που σε στήριζαν όταν ήσουν χαμηλά.»

«Η σχέση μας μαζί τους είναι εξαιρετικά δυνατή, εξάλλου η Under 23 τους αλλά και η ομάδα των γυναικών της Liverpool έχουν ως έδρα το Prenton Park.»

«Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μας η κατάκτηση του 6ουChampions League από τη Liverpool και δεν είναι μικρό πράγμα να έρχονται να πάιξουν μαζί σου οι Πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι ένα έξτρα μπόνους για μας αυτό αν και μεις έχουμε να επιδείξουμε το δικό μας τρόπαιο.»

Και μπορεί οι Tranmere και Liverpool να βρίσκονται εξαιρετικά μακριά η μία από την άλλη όσο αφορά προυπολογισμούς αλλά και δεξαμενές φιλάθλων, μοιράζονται όμως σύμφωνα με τον Palios μια ομοιότητα –κλειδί.

Είναι το χαρακτηριστικό ποιότητας που βοήθησε τους Rovers να ανεβούν κατηγορία και τους Κόκκινους να ζήσουν στιγμές δόξας στη Μαδρίτη.

«Το ομαδικό πνεύμα είναι τεράστιο- και από μόνο του είναι πολύ μεγαλύτερο από τα επιμέρους τμήματα. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα που καταφέραμε να χτίσουμε στην Tranmere και από ότι βλέπω είναι κάτι που το έχει καταφέρει και η Liverpool.»

«Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι εναντίον μιας ομάδας που διαθέτει αυτό το πνεύμα γιατί αυτές οι ομάδες, κυνηγούν τα πάντα ως το τέλος.»

Ο πρόεδρος της Tranmere, επέλεξε να τονίσει επίσης και κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στους managers, MickyMelton και Jurgen Klopp που τους βοήθησαν να κάνουν θαύματα στις ομάδες τους.

«Η υπομονή είναι αξία αλλά υπάρχει έλλειψη από αυτήν στο ποδόσφαιρο.»

«Αν και είμαι απέξω, νομίζω ότι από τη στιγμή που ο Jurgen Klopp ήρθε στη Liverpool, χρειάστηκε το χρόνο του για να χτίσει μια ομάδα, ικανή για τίτλους.»

«Δεν έγινε σε μια μέρα, αλλά μετά από κάποιες σαιζόν και είχε την υποστήριξη της ομάδας και των οπαδών. Σταδιακά οι άνθρωποι άρχισαν να πιστεύουν ότι έχτιζε μια ομάδα.»

«Το ίδιο συνέβη και με τον Micky που έχει κάνει μια φανταστική δουλειά από τότε που ήρθε εδώ. Βρήκε μια ομάδα παικτών, πολλούς τους βρήκε εδώ, και τους μετέτρεψε σε μια αξιόμαχη δύναμη στο πρωτάθλημα. Γνωρίζει πώς να κερδίζει και την περασμένη σαιζόν το man-management του ήταν φανταστικό, σε σχέση με την ομάδα που διαθέταμε.» ολοκλήρωσε.

Επιστρέφουν απόψε οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com