Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Yasser Larouci! (Vid)

Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Yasser Larouci! (Vid)

Στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει απόψε το βράδυ η Liverpool, καθώς αντιμετωπίζει την Tranmere Rovers στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό. Στον αγώνα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Reds ο Yasser Larouci, ένας παίκτης που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην ακαδημία.

Είναι μόλις 18 ετών με καταγωγή από την Αλγερία και ανήκει στη Liverpool από το 2017. Αποκτήθηκε από την Γαλλική, Le Havre και από τότε έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με την Unfer 18, αλλά και με την Under 23, με την οποία έχει αγωνιστεί μερικές φορές.

Ο Larouci ήρθε στη Liverpool τους πρώτους μήνες του 2017 και είχε απορρίψει προτάσεις από την Southampton και την Manchester United. Αρχικά προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Steven Gerrard και πραγματοποίησε συνολικά 18 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν με την Κόκκινη φανέλα.

Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο ως εξτρέμ, όσο και στις θέσεις του κέντρου. Την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε συνολικά 27 συμμετοχές. Οι 17 στην Premier League Under 18 , όπου και σημείωσε ένα γκολ, 5 στο FA Youth Cup, 3 στο Uefa Youth League και 2 στην Premier League 2.

Έχει Γαλλικό διαβατήριο και θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει η ακαδημία της Le Havre στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η Γαλλική ομάδα έχει βγάλει πολλά ταλέντα, όπως οι Paul Pogba, Riyad Mahrez και Dimitri Payet.

Το μέλλον ανήκει στον Larouci.

Δείτε τον Yasser Larouci εν δράσει: 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com