Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Είναι υπέροχο να παίζεις στη Liverpool»

Origi: «Είναι υπέροχο να παίζεις στη Liverpool»

Ο Divock Origi αποτέλεσε την αποκάλυψη της περσινής χρονιάς για τη Liverpool και με τα πολύτιμα γκολ που πέτυχε στο τέλος της σεζόν, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Χθες, ο Βέλγος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας που αναμένεται να τον κρατήσει στον Anfield για αρκετά χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Origi τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να παίζει στη Liverpool ενώ μίλησε και για το βράδυ της 1ης Ιουνίου, όταν οι Reds κατέκτησαν το Uefa Champions League:

«Κάθε μέρα που έρχομαι για προπόνηση με την ομάδα είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω σαν ομάδα να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να «χτίσουμε» πάνω σε αυτά που πετύχαμε τη χρονιά που πέρασε. Προσωπικά, θέλω να αξιοποιήσω για την ομάδα όλες τις δυνατότητες και τα ταλέντα που έχω. Γιατί στο τέλος της καριέρας μου, θέλω να κοιτάω πίσω και να είμαι περήφανος πως έκανα όλα αυτά που μπορούσα. Είμαι σίγουρος πως έρχονται εξαιρετικά χρόνια.»

Ερωτώμενος για τη μεγάλη νίκη στον τελικό του Champions League επί της Tottenham, o Origi δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πως νιώθαμε αφού έληξε το ματς και αργότερα στην πορεία στο Liverpool. Κάποιες φορές παίρνει χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι έχεις πετύχει. Τα καταφέραμε όμως γιατί έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και φυσικά τον κόσμο να μας στηρίζει συνέχεια. Τη στιγμή που πέτυχα το γκολ μπροστά από τους οπαδούς μας, ένιωσα πως πραγματοποιήθηκε το όνειρο που είχα από παιδί. Ήταν μια φοβερή στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.»

Ενθουσιασμένος με την ανανέωση του συμβολαίου του ο Origi.
Ενθουσιασμένος με την ανανέωση του συμβολαίου του ο Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com