Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Divock Origi!!

Ανανέωσε ο Divock Origi!!

Για πάντα στη Liverpool ο Divock Origi! Ο Βέλγος επιιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Reds το απόγευμα της Τετάρτης και θα φοράει την κόκκινη φανέλα για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο ήρωας της ομάδας του Jürgen Klopp την σεζόν που μας πέρασε υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Liverpool, του οποίο η ακριβής διάρκεια δεν έχει γίνει γνωστή για την ώρα.

Για την περίπτωση του ενδιαφέρθηκαν αρκετές μεγάλες ομάδες, όπως η Sevilla, η Bayer Leverkusen, η Roma, η Real Betis και η Wolves, ωστόσο εκείνος έκανε το σωστό και ανανέωσε την συνεργασία του με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

 Ο Divock παραχώρησε δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίο του:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την ομάδα. Σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι στην αρχή της σεζόν, μαζί βέβαια με το τέλος της περσινής σεζόν. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος. ” Ανέφερε ο Origi.

“ Πάντα ένιωθα άνετα εδώ. Έχω κάνει μεγάλα βήματα στην καριέρα μου και εδώ έγινα άντρας. Ήρθα στην ομάδα, όταν ήμουν 19. Ήθελα να μιλήσω πρώτα με τον σύλλογο, όταν ήρθε η ώρα να πάρω την απόφασή μου, αλλά εγώ ήξερα πως ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να μείνω εδώ. ”

“ Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, έχουμε μια καλή ομάδα και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Κάτι σπουδαίο γίνεται σε αυτή την ομάδα. Είμαστε πολύ νέοι και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ”

Ο Origi ανανέωσε με τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com