Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 3 χρόνια αποκλεισμός από τα γήπεδα για οπαδό της Liverpool!

3 χρόνια αποκλεισμός από τα γήπεδα για οπαδό της Liverpool!

Την τιμωρία πού του έπρεπε εισέπραξε ο απερίσκεπτος οπαδός της Liverpool, μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του στη Βαρκελώνη.

Η υπόθεση του 57 ετών ανθρώπου Antony Mullen εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο του  South Sefton Magistrates στο Bootle, και η ετυμηγορία του δικαστή ήταν 3 χρόνια αποκλεισμός (ban) από τα γήπεδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Mullen επέδειξε δύο φορές σε διάστημα 11 ημερών εξαιρετικά άσχημη συμπεριφορά.

Αρχικά, λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με την Barcelona στο Camp Nou, αναρτήθηκε στα social media video πού τον απεικόνιζε να βρίσκεται μαζί με άλλους οπαδούς στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, και να σπρώχνει έναν άγνωστο άντρα μέσα στο συντριβάνι της πλατείας, άνευ λόγου και αιτίας.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα την ημέρα της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Premier League, όπου η Liverpool φιλοξενούσε τους Wolves. Εκείνη τη μέρα, έξω από το γήπεδο της ομάδας μας, ο Mullen εμφανίστηκε να κατεβάζει το παντελόνι ενός επιστάτη πού εργαζόταν πλησίον του σταδίου.

Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τον οπαδό της Liverpool, την ώρα πού πετάει έναν άγνωστο άντρα στο συντριβάνι της πλατείας της Βαρκελώνης.
Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τον οπαδό της Liverpool, την ώρα πού πετάει έναν άγνωστο άντρα στο συντριβάνι της πλατείας της Βαρκελώνης.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com