Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lewis: «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου»

Lewis: «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου»

Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά του ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας της Liverpool, Adam Lewis μετά την αποχώρηση του Alberto Moreno και την προσωρινή απουσία του Andrew Robertson.

Ο 19χρονος αμυντικός μίλησε στην κάμερα του LFCTV και τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτεί την φετινή του ευκαιρία:

“ Εννοείται πως είναι δύσκολα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, είτε είναι στη Liverpool, είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Γνωρίζω τι αρέσει στον προπονητή. Του αρέσει πολύ το τρέξιμο, οπότε πρέπει να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις. ”

“ Εγώ έχω μια ευκαιρία στη δική μου θέση μετά την αποχώρηση του Alberto Moreno. Η ευκαιρία υπάρχει στην προετοιμασία για τα νέα παιδιά και πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να δείξεις τι αξίζεις. ”

“ Ο προπονητής με έχει δει να παίζω. Ήμουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τον περισσότερο καιρό πέρσι. Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι να παραμείνω στην ομάδα και να είμαι στον πάγκο την νέα σεζόν. ” Τόνισε ο Lewis.

“ Η προπόνηση σου δίνει μια πρώτη γεύση και σε κάνει να το θέλεις περισσότερο. Είναι πολύ ξεχωριστό να είσαι μέλος αυτού του συλλόγου. Σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση να προσπαθείς καθημερινά στο Melwood. Επίσης, είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, όταν είσαι Scouser. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. ”

Ο Adam Lewis είναι έτοιμος για την ευκαιρία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com