Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Μπορούμε να ξεπεράσουμε τους 97 βαθμούς»

Lovren: «Μπορούμε να ξεπεράσουμε τους 97 βαθμούς»

O Dejan Lovren στην προετοιμασία της Liverpool για τη σεζόν 2019-20.

Επιστροφή στο Melwood σήμερα για τον Dejan Lovren, και ο αμυντικός της ομάδας μας τη συνόδεψε με ορισμένες δηλώσεις για το μέλλον της.

Στις σημερινές του δηλώσεις στο site της Liverpool λοιπόν, ο Κροάτης τόνισε αφενός ότι η άμεση επιδίωξη των Reds είναι η ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση ως σύνολο, αφετέρου ότι πιθανότατα η ομάδα θα χρειαστεί να ξεπεράσει τους 97 βαθμούς πού συγκέντρωσε πέρυσι, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια (ουσιαστικά αυτό ανέφερε έμμεσα).

Πάμε να δούμε τι ακριβώς ανέφερε ο Lovren:

«Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα και πάλι.»

«Ας εστιάσουμε σε κάθε παιχνίδι της Premier League, και σε κάθε παιχνίδι του Champions League (ξεχωριστά)

«Όπως ξέρουμε, θα είναι μία μάχη ανάμεσα στις ομάδες του top-4. Είναι καλές ομάδες, ιδιαίτερα η Manchester City, οι οποίες θα θέλουν να αποδείξουν ξανά τη δυναμική τους.»

«Όμως είμαστε και εμείς ένας από τους διεκδικητές και πιστεύω σε αυτή την ομάδα, διότι αναπτυσσόμαστε κάθε χρόνο, γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο, οπότε ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους 97 βαθμούς.»

Στη συνέχεια ο Dejan απάντησε σε μία προσωπική ερώτηση, η οποία αφορούσε στο αν θέλει (και ουσιαστικά αν είναι σε θέση μετά την καλοκαιρινή απραξία) να αγωνιστεί στο φιλικό με την Tranmere Rovers:

«Ναι, γιατί όχι;»

«Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να κάνω ο,τι κάνω σε όλη μου τη ζωή -να παίξω ποδόσφαιρο.»

«Έχουμε ανάγκη να προετοιμαστούμε για το ξεκίνημα της σεζόν, γιατί έχουμε από την αρχή φορτωμένο πρόγραμμα.»

«Για κάποια παιδιά η περίοδος των διακοπών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, οπότε δε θα έχουν χάσει τη φυσική τους κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. Τώρα πού τους είδα στην προπόνηση, όλοι τους δείχνουν να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.»

«Θα διεκδικήσουμε δύο μεγάλα τρόπαια (τον Αύγουστο), οπότε είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για εμάς και για τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο.» 

Dejan Lovren και Divock Origi στη σημερινή προπόνηση.
Dejan Lovren και Divock Origi στη σημερινή προπόνηση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com