Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Origi επέστρεψε και η Liverpool πιέζει για νέο συμβόλαιο

Ο Origi επέστρεψε και η Liverpool πιέζει για νέο συμβόλαιο

Από χθες το πρωί επέστρεψε στο Melwood ο Divock Origi, προκειμένου να πιάσει δουλειά ενόψει της νέας σεζόν και η Liverpool θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, καθώς η συνεργασία του με τους Reds ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής επιθετικός είχε καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική περσινή πορεία της ομάδας και σκόραρε ορισμένα πολύ κρίσιμα με εκείνα στον ημιτελικό και τον τελικό του Uefa Champions League να ξεχωρίζουν.

Ο Jürgen Klopp έχει αναλάβει ο ίδιος να πείσει τον Βέλγο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, το οποίο θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια στο Anfield.

Οι συζητήσεις του Βέλγου με τη Liverpool ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά τον τελικό με την Tottenham και οι Reds πιστεύουν πως σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Origi θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως και την επόμενη σεζόν ο Divock θα παραμείνει παίκτης της Liverpool, ακόμη και αν αποφασίσει τελικά να μην ανανεώσει με την ομάδα.

Ενδέχεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του τα επόμενα χρόνια, αλλά οι άνθρωποι των Reds παραμένουν αισιόδοξοι για την συγκεριμένα περίπτωση.

Εξάλλου, αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε και ο John Henry.

Ο Klopp θα πείσει τον Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com