Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έφυγε από τη ζωή ο Dave Evans

Έφυγε από τη ζωή ο Dave Evans

Ο άτυχος οπαδός της Liverpool, Dave Evans.

Ο καρκινοπαθής οπαδός της Liverpool, πού πάλευε να κρατηθεί στη ζωή για να δει τον τελικό του Champions League, δε βρίσκεται πια κοντά μας.

Ο Dave Evans είχε εξοικονομήσει 10000 λίρες, προκειμένου να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην αγαπημένη του Liverpool και την Tottenham στο Wanda Metropolitano.

Όμως τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου είχε μεταναστεύσει μαζί με τη σύζυγό του, Liz, στη Νέα Ζηλανδία.

Οι γιατροί του έδωσαν δύο εβδομάδες ζωής, και τα χρήματα πού ήταν να ξοδέψει για το ταξίδι και τη διαμονή στην ισπανική πρωτεύουσα, εξοικονομήθηκαν τελικά για την επερχόμενη κηδεία του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Coventry Live.

O Dave, μετά τη γνωστοποίηση της άκρως συναισθηματικής και συγκινητικής ιστορίας του, έλαβε μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης από πολλούς ανθρώπους πού είναι συνδεδεμένοι με τη Liverpool, μεταξύ των οποίων οι Jurgen Klopp, Steven Gerrard, Jordan Henderson και James Milner.

Με τις δύο εβδομάδες ζωής πού του έδωσαν οι γιατροί, ο Evans δεν ‘την έβγαζε’ καθαρή μέχρι την 1η Ιουνίου, οπότε και πραγματοποιήθηκε ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου από τους Reds, όμως ο ίδιος τα κατάφερε, επιζώντας για να δει τον τελικό και παραμένοντας στη ζωή επιπλέον 36 μέρες!

Από σήμερα το πρωί όμως ο Dave Evans δε βρίσκεται μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στη Νέα Ζηλανδία.

Η Liz δήλωσε:

«Θέλουμε η ιστορία του Dave να αφήσει μία παρακαταθήκη (legacy) και για άλλους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να σκέφτονται θετικά όταν περνούν μία δύσκολη περίοδο.»

«Σχεδιάζουμε να εγκαθιδρύσουμε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος θα μπορεί να βρίσκει κεφάλαια και να δίνει σε ανθρώπους πού βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αρρώστιας τους, τη δυνατότητα να παρακολουθούν ένα αθλητικό γεγονός της αρεσκείας τους, πραγματοποιώντας έτσι ένα τους όνειρο)

«Είναι νωρίς ακόμα, όμως θέλω ο Dave να αφήσει ένα έργο πίσω του.»

Ο οπαδός της Liverpool, Dave Evans, έφυγε από τη ζωή. Εδώ τον βλέπετε μαζί με τη γυναίκα του, Liz.
Ο οπαδός της Liverpool, Dave Evans, έφυγε από τη ζωή. Εδώ τον βλέπετε μαζί με τη γυναίκα του, Liz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com