Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/7/1991 Χρόνια πολλά Virgil van Dijk! (Vid)

Σαν σήμερα: 8/7/1991 Χρόνια πολλά Virgil van Dijk! (Vid)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο αμυντικός βράχος της Liverpool! Ο ογκόλιθος, Virgil van Dijk και άπαντες στο liverpool.gr του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίζει τις τεράστιες εμφανίσεις και τις επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο στόπερ των Reds γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια στην Breda της Ολλανδίας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ολλανδική Gromigen και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σκωτία και στη Celtic.

Ακολούθησε μια τελευταία μεταγραφή πριν υπογράψει στη Liverpool, αυτή στην Southampton το 2015, από όπου και τον αγόρασε η ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2017 με το τελικό ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 84 εκατομμύρια ευρώ.

Πολλοί θεώρησαν εξωφρενικά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά ο Virgil van Dijk φρόντισε να τους βγάλει όλους λάθος και να αποδείξει από την πρώτη μέρα την αξία του και το γκολ κόντρα στην Everton στο FA Cup.

Ο Ολλανδός έχει μεταμορφώσει τελείως την Κόκκινη άμυνα από τον Ιανουάριο του 2018 και πλέον την έχει κάνει την καλύτερη στην Ευρώπη.

Με τον Virgil van Dijk ως ηγέτη, η Liverpool έχει φτάσει στον τελικό του Uefa Champions League στο Κίεβο το 2018, έχει συγκεντρώσει 97 βαθμούς την περσινή σεζόν στην Premier League και φυσικά έχει κατακτήσει το Champions League στη Μαδρίτη τον περασμένο μήνα.

Με τους Reds έχει αγωνιστεί συνολικά 72 φορές, σκοράροντας 7 τέρματα και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Μια από τις καλύτερες στιγμές του Virgil van Dijk για το 2018-19.

Δείτε στιγμές του Virgil van Dijk με την Κόκκινη φανέλα:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com