Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το σήκωσαν Firmino και Alisson! (Vid)

Το σήκωσαν Firmino και Alisson! (Vid)

Δεύτερο τρόπαιο μέσα σε κάτι περισσότερο από 30 ημέρες για τους Alisson Becker και Bobby Firmino! Μετά την κατάκτηση του Uefa Champions League στη Μαδρίτη με τη Liverpool, οι δύο Βραζιλιάνοι κατέκτησαν και το Copa America με την Εθνική τους ομάδα!

Η Σελεσάο αντιμετώπισε το Περού στον τελικό της διοργάνωσης και επικράτησε με 3-1 το βράδυ της Κυριακής με τον Everton να σημειώνει το 1-0 στο 15ο λεπτό με εξαιρετικό τελείωμα, τους Περουβιανούς να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 44’ και τον Gabriel Jesus να γράφει το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο σκόρερ του δευτέρου γκολ της Βραζιλίας όμως και επιθετικός της Manchester City αποβλήθηκε στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι όμως που δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, διότι το Περού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι Βραζιλιάνοι τελικά, σφράγισαν την νίκη με πέναλτι του Richarlison στο 90’, το οποίο κέρδισε ο Everton από τον Zambrano.

Οι δύο άσοι των Reds ξεκίνησαν βασικοί, ωστόσο ο Bobby παραχώρησε την θέση του στο 750 λεπτό στον σκόρερ του τρίτου γκολ, Richarlison. Ο Alisson αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και μετά τη λήξη του αγώνα παρέλαβε το χρυσό γάντι με τα περισσότερα clean sheets στη διοργάνωση.

Ο Bobby Firmino ολοκλήρωσε την διοργάνωση με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 6 ματς.

Καλύτερος τερματοφύλακας ο Alisson, πρώτος σκόρερ ο Everton και καλύτερος παίκτης ο Dani Alves.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com