Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Υπογράφει στη Liverpool ο Harvey Elliott»

«Υπογράφει στη Liverpool ο Harvey Elliott»

Έτοιμη να πραγματοποιήσει την δεύτερη της καλοκαιρινή μεταγραφή φέρεται να είναι η Liverpool, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της Telegraph ο Harvey Elliott είναι πολύ κοντά στο Anfield και αναμένεται να φορέσει την κόκκινη φανέλα το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αγγλικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς είναι μόλις 16 ετών και έχει ήδη πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την Fulham αρχικά στο Carabao Cup και πριν από δύο μήνες, στην Premier League.

Αγωνίζεται ως μέσος και έμεινε ελεύθερος τις προηγούμενες ημέρες από τη Fulham και όπως σημειώνει η Telegraph, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Liverpool και όχι σε μια εκ των Real Madrid, Paris Saint-Germain και RB Leipzig, οι οποίες επίσης τον ήθελαν.

Ο νεαρός θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά λόγω της ηλικίας του, οι Reds θα πληρώσουν ένα μικρό ποσό στη Fulham, όπως είχε συμβεί και σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

Για τον πρώτο καιρό δεν θα μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά αυτό θα συμβεί μόλις κλείσει τα 17, δηλαδή τον Απρίλιο του 2020.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Elliott πραγματοποίησε δύο συμμετοχές στην Premier League με την Fulham στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όταν αγωνίστηκε για 2 λεπτά στην ήττα από τη Wolves και για 16 στην ήττα από τη Newcastle.

Βρέθηκε στον πάγκο των Cottagers σε άλλες 3 περιπτώσεις. Κόντρα σε Everton, Bournemouth και Cardiff.

Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε στις 25 Αυγούστου 2018, στη νίκη επί της Milwall με 1-3 για το Carabao Cup, όπου και αγωνίστηκε για 9 λεπτά πριν καν κλείσει τα 16.

Σημείωσε 5 τέρματα και μοίρασε 4 ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Under 18 με την αντίστοιχη ομάδα της Fulham. Είχε επίσης 5 συμμετοχές στην Premier League 2.

Ο Elliott έχει ήδη προλάβει να σημειώσει 2 γκολ σε 5 αγώνες με την Under 17 της Εθνικής Αγγλίας, με την οποία και είναι διεθνής.

Harvey Elliott και Ryan Babel στην ήττα από τη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com