Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίος τερματοφύλακας ο Alisson»

«Έχει αποδείξει ότι είναι σπουδαίος τερματοφύλακας ο Alisson»

Το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Liverpool, Alisson Becker, έπλεξε σε χθεσινές του δηλώσεις ένας άλλος θρυλικός τερματοφύλακας των Reds.

Ο λόγος φυσικά για τον Ray Clemence, ο οποίος μιλώντας στο Sky Sports, ουσιαστικά τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος έχει κερδίσει με την αξία του όλα τα θετικά σχόλια πού γίνονται προς το πρόσωπό του.

Ας δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Clemence:

«Αξίζει όλες τις τιμές για όσα έκανε την περασμένη σεζόν.»

«Δεν τον έχω συναντήσει ακόμα και εύχομαι να συμβεί κάποια στιγμή, όμως μοιάζει ένας πολύ ισορροπημένος τερματοφύλακας, δεν έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από όση χρειάζεται, όμως έχει βρει μία καλή ισορροπία.»

«Μοιάζει να μην παρασύρεται ποτέ. Οι σπουδαίοι τερματοφύλακες πάντα δείχνουν να έχουν κάθε κατάσταση υπό τον έλεγχό τους. Έχει την ικανότητα να κάνει αποκρούσεις πού άλλοι τερματοφύλακες δε μπορούν να κάνουν. Όμως, οι σπουδαίοι τερματοφύλακες κάνουν τις αποκρούσεις όταν το παιχνίδι είναι ‘σφιχτό’ (όταν κρίνεται σε λεπτομέρειες), για να κρατήσουν την ομάδα τους σε αυτό.»

Στη συνέχεια, ο Clemence τόνισε ότι ο στόχος για τον Alisson από εδώ και στο εξής είναι να πραγματοποιήσει ξανά ανάλογα σημαντικές αποκρούσεις, όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια με Napoli και Barcelona στο Anfield:

«Απέδειξε φέτος ότι είναι σπουδαίος goalkeeper. Οι πραγματικοί θρύλοι κάνουν τέτοιες σεζόν το κάνουν αυτό για 5 ή 10 συνεχόμενα χρόνια.»

«Εγώ αγωνίστηκα μαζί με κάποιους θρυλικούς παίκτες στη Liverpool, οι οποίοι θεωρούνται θρύλοι και έχουν λάβει τόσες τιμές ακριβώς επειδή έκαναν τέτοιες σεζόν για 5, 6, 7 ή 10 συνεχόμενα χρόνια.»

«Όμως (ο Alisson) έχει κάνει μία εξαιρετική αρχή. Το θέμα με τους ξένους παίκτες είναι το πόσο καιρό θέλουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να παραμείνουν σε μία ομάδα (άλλης χώρας). Μακάρι να συμβεί στην περίπτωσή του, όμως εξαρτάται από αυτούς (τον ίδιο και την οικογένειά του)

O τερματοφύλακας της Liverpool, Alisson Becker, με το μετάλλιο του Champions League!
O τερματοφύλακας της Liverpool, Alisson Becker, με το μετάλλιο του Champions League!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com