Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τον τραυματισμό του Keita ο προπονητής της Γουινέας

Μίλησε για τον τραυματισμό του Keita ο προπονητής της Γουινέας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο και παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τον Naby Keita, καθώς ο μέσος από τη Γουινέα έχει επιστρέψει στην Αγγλία για εξετάσεις και για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει, αν θα επιστρέψει στην αποστολή της χώρας του για την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο προπονητής πάντως της Εθνικής Γουινέας, Paul Pot μίλησε για τον Naby στην κάμερα του BBC:

“ Ελπίζω να επιστρέψει πίσω και να βοηθήσει την ομάδα. Τον κάλεσε πίσω στο Liverpool το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του. Μου έγραψε πως θα έπρεπε να κάνει και άλλες εξετάσεις, προκειμένου να πάρουν μια απόφαση οι γιατροί. Εγώ ελπίζω να είναι μια καλή απόφαση για εμάς. ”

“ Πρέπει όμως επίσης να γνωρίζουμε αν ο παίκτης είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, γιατί δεν θα του κάνει καλό, αν δεν είναι και φοβάται μην τραυματιστεί ξανά. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Liverpool, αλλά και του ίδιου του Keita. ” Τόνισε ο Paul Pot.

“ Πολλοί στήριξαν τις ελπίδες τους στον Naby και περίμεναν πολλά, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League, λόγω τραυματισμού. Ήθελε να αγωνιστεί όμως στο Copa Africa με την Εθνική του ομάδα. ”

“ Έχω την αίσθηση πως και η Liverpool ήθελε να αγωνιστεί ο Naby. Ο Salah και ο Mane παίζουν κανονικά στην διοργάνωση. ”

Δύσκολα θα επιστρέψει στην Αίγυπτο ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com