Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson μίλησε για την επέμβασή του στο ματς με τη Napoli

Ο Alisson μίλησε για την επέμβασή του στο ματς με τη Napoli

Η επέμβαση του Alisson έδωσε την πρόκριση στη Liverpool δεν είναι η μόνη που θα θυμόμαστε από αυτόν!

Αν υπάρχει ένας παίκτης του ρόστερ της Liverpool, ο οποίος βοήθησε λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους στην κατάκτηση του Uefa Champions League, αυτός είναι ο Alisson Becker, διότι οι Reds δεν θα είχαν προκριθεί στην φάση των 16 αν δεν είχε πραγματοποιήσει την πολύ σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Milik την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για την μεγάλη απόκρουση στο DVD της ομάδας για την σεζόν που μας πέρασε:

“ Η μπάλα έφτασε στον Milik, την σταμάτησε και εγώ προσπάθησα αμέσως να καλύψω τον χώρο και να κλείσω τα κενά. Νομίζω πως αυτό συνέβη εκείνη την στιγμή. Η μπάλα κατέληξε επάνω μου και αισθάνομαι λίγο τυχερός γι’ αυτό. ” Είπε ο Alisson.

Αναφέρθηκε και στη νίκη με 1-0 επί των Ιταλών εκείνο το βράδυ:

“ Είχα παίξει κόντρα στην Napoli και στην Serie A και γνώριζα την ποιότητά τους. Ήξερα πως είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς όμως είχαμε κάτι το διαφορετικό στο Anfield εκείνη την νύχτα. Εγώ μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί για κάτι τέτοιες στιγμές δουλεύεις. ”

“ Δουλεύεις σκληρά μέχρι να φτάσει η στιγμή του αγώνα και κάποιες φορές πρέπει να πραγματοποιήσεις μόνο μια επέμβαση, αλλά αυτή η επέμβαση μπορεί να είναι σημαντική και να βοηθήσει τους συμπαίκτες σου. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. ”

Η τεράστια επέμβαση του Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com