Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Alberto Moreno

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Alberto Moreno

O Alberto Moreno με την κούπα της Μαδρίτης.

Ο Alberto Moreno αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Liverpool από χθες, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και έμεινε ελέυθερος.

Ο Ισπανός παρέμεινε για 5 σεζόν στην ομάδα, μπορεί να μην αγωνιζόταν αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά δέθηκε αρκετά με τους Reds και με την πόλη του Liverpool. Αποφάσισε λοιπόν να αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης με ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Alberto Moreno:

“ Γεια σας Reds, η ζωή κάνει πολλούς κύκλους και ο δικός μου στην αγαπημένη Liverpool έληξε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την οικογένεια της Liverpool: τους αγαπημένους μου συμπαίκτες, με τους οποίους πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια και για πάντα θα τους θυμάμαι ως οικογένειά μου και φυσικά τους ιδιοκτήτες, το τεχνικό επιτελείο, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, το προσωπικό της κουζίνας και κάθε έναν από τους ανθρώπους που δουλεύουν στον σύλλογο.”

“ Σας ευχαριστώ που με κάνατε καλύτερο ποδοσφαιριστή και πάνω από όλα καλύτερο άνθρωπο. Εκπλήρωσα ένα παιδικό μου όνειρο, να κατακτήσω το Champions League και να αποτελώ ένα μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του σπουδαίου συλλόγου. ”

“ Η πόλη με έκανε να την αισθανθώ δικιά μου και πάντα θα υπάρχει στη μνήμη μου, όποτε κοιτάζω τον γιό μου, Alberto Jr, έναν κανονικό Liverpudlian. ”

“ Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι πάντα με υποστήριζαν. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Liverpool FC. Θα σας έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα οπαδός της ομάδας. ”

You’ll Never Walk Alone

Ο Alberto Moreno κατέκτησε το Champions League με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com