Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Αυτό που συμβαίνει στο Anfield δεν υπάρχει σε κανένα άλλο γήπεδο»

Guardiola: «Αυτό που συμβαίνει στο Anfield δεν υπάρχει σε κανένα άλλο γήπεδο»

Για την ατμόσφαιρα του Anfield και το θρυλικό γήπεδο της Liverpool μίλησε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Καταλανική εφημερίδα, Ara.

Ο τεχνικός των Cityzens ρωτήθηκε για το Anfield και είπε τα εξής:

“ Στο Anfield πιστεύεις πως ένα γκολ θα το δεχθείς. Επίσης είμαι σίγουρος πως οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί το Anfield. ”

“ Το “This is Anfield” δεν υπάρχει απλά για λόγους marketing. Έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο, κάτι το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα άλλο. Συνήθως σκοράρουν ένα γκολ και μετά από πέντε λεπτά έχουν φτάσει στα 4 γκολ. ” Εξήγησε ο Pep Guardiola.

“ Μοιάζεις μικροσκοπικός στο Anfield και βλέπεις παντού τους παίκτες του αντιπάλου. Όλοι μας έχουμε περάσει αυτό που συνέβη στην Barca. Γέλαγαν μαζί μου, όταν χάσαμε 3-0 μέσα σε 15-20 λεπτά στον προημιτελικό του Champions League. ”

Για την Premier League πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Πήραμε για δεύτερη φορά τον τίτλο και αυτό είχε να συμβεί 11 χρόνια, ενώ η Barca έχει κατακτήσει πολλές φορές δύο συνεχόμενους τίτλους. ”

“ Η Liverpool για παράδειγμα δεν έχει πάρει πρωτάθλημα για 30 χρόνια, αλλά είδαμε πολύ καλά τη σεζόν που μας πέρασε ποια είναι η Liverpool. ”

Ο Pep Guardiola στην ήττα με 3-0 στο Anfield στον πρώτο προημιτελικό του 2018.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com