Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: « Ήθελα να αντιμετωπίσω την Barcelona στον τελικό »

Pochettino: « Ήθελα να αντιμετωπίσω την Barcelona στον τελικό »

Στην Ισπανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο TV3 μίλησε ο προπονητής της Tottenham, Mauricio Pochettino. Ο τεχνικός των Spurs μίλησε για τις μεταγραφές και εξήγησε ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει η Liverpool, αλλά και η Manchester City, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Uefa Champions League και αποκάλυψε πως ήθελε να αντιμετωπίσει την Barcelona και όχι τους Reds.

Αρχικά, για τις μεταγραφές δήλωσε:

“ Στην Tottenham, στην Arsenal και στην Chelsea δεν υπάρχει η ελευθερία στις μεταγραφές, που έχει ο Klopp στη Liverpool και ο Pep στην Manchester City. ”

“ Ο Pep έχει τον απόλυτο έλεγχο της Manchester City. Είναι ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο από εκείνο της Tottenham. Οι αγορές, οι πωλήσεις παικτών, οι διαπραγματεύσεις και οι ανανεώσεις συμβολαίων εξαρτώνται αποκλειστικά από τον προπονητή και στην προκειμένη περίπτωση στον Klopp και τον Pep. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στις άλλες ομάδες. ” Πρόσθεσε ο Pochettino.

Όταν κλήθηκε να εξηγήσει τις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Αποφασίζει ο πρόεδρός μας, Daniel Levy. Όχι εγώ. Δεν περνάνε από το δικό μου χέρι. Θα ρωτήσει την γνώμη μου, αλλά η τελική απόφαση είναι δική του. ”

Τέλος, για τον τελικό του Champions League:

“ Ήθελα να αντιμετωπίσω την Barcelona στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη. Περίμενα να αντιμετωπίσω τον Messi, για την αντιπαλότητα που έχω μαζί του. ”

Τον Messi και την Barcelona ήθελε να αντιμετωπίσει ο Pochettino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com