Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά ο John Barnes!

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά ο John Barnes!

Ο θρύλος της Liverpool John Barnes, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη Liverpool και τα στοιχεία που απαιτούνται για να «χτίσει» η ομάδα στην πετυχημένη σεζόν που προηγήθηκε:

«Είναι δύσκολο να κυριαρχείς για πολλά χρόνια στην Premier League. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ωστόσο, η Liverpool πρέπει να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και τις συνθήκες για να είναι ανταγωνιστική κάθε χρόνο. Απαιτείται συνέπεια και αυτό είναι που πρέπει να δείξει η Liverpool.»

Μάλιστα, ο Barnes ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που θα χρειαστεί να γίνουν για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος η ομάδα: «Την περσινή χρονιά έπρεπε να γίνουν σημαντικές μεταγραφές και για αυτό αποκτήθηκαν ο van Dijk και ο Alisson. Φέτος, δεν νομίζω πως χρειάζονται μεταγραφές αυτού του επιπέδου. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που θα δίνουν πρόσθετες λύσεις κυρίως από τον πάγκο. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα είναι ξανά διαθέσιμοι μετά από καιρό οι Joe Gomez και Oxlade Chamberlain. Ακούγεται κλισέ, αλλά θα είναι σαν δύο νέες προσθήκες για την ομάδα. Και για αυτό το λόγο, δεν θεωρώ πως είναι αναγκαίες άμεσα νέες προσθήκες.»

Λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες θέλει ο Barnes.
Λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες θέλει ο Barnes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com