Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: « Πρέπει να δείξει ότι θέλει να μείνει ο Kent »

Gerrard: « Πρέπει να δείξει ότι θέλει να μείνει ο Kent »

Τις προσπάθειές τους για τον νέο δανεισμό του Ryan Kent κάνουν οι Rangers τις τελευταίες εβδομάδες και για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, πρέπει να δείξει και ο ίδιος ο παίκτης, ότι θέλει να παραμείνει στο Ibrox, όπως δήλωσε ο Steven Gerrard στην Daily Record.

Η ομάδα της Γλασκώβης πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ικανοποιήσει οικονομικά τους Reds, ώστε να αγοράσει τον Άγγλο εξτρέμ.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Gerrard για τον Ryan Kent:

“ Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα περιμένουν τα νέα για την περίπτωση του Kent. Είναι όμως μια δύσκολη περίπτωση, διότι ανήκει στη Liverpool, η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία της. ”

“ Είμαι σίγουρος πως ο Jürgen θα θέλει να δει την Ryan στην προετοιμασία και να αποφασίσει, αν μπορεί να παραμείνει. Το σεβόμαστε αυτό. Εμείς κάνουμε τα πάντα, για να τον κρατήσουμε και μπορώ να το  διαβεβαιώσω αυτό στους οπαδούς μας. Το πιο σημαντικό στην υπόθεση όμως θα είναι να δείξει ο Ryan, ότι θέλει να μείνει στους Rangers. ”

“ Όλοι εδώ τον θέλουμε. Εγώ τον θέλω, η ομάδα τον θέλει και οι οπαδοί τον θέλουν. Στην τελική όμως η απόφαση θα είναι δική του. Τον λατρέψαμε και θεωρούμε πως μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο μαζί μας. Προς το παρόν όμως δεν είναι παίκτης μας, ανήκει στη Liverpool και πρέπει να περιμένουμε. ”

Οι Rangers παραμένουν το φαβορί για Kent.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com