Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κράξιμο οπαδών της Liverpool στη διοίκηση της Newcastle!

Κράξιμο οπαδών της Liverpool στη διοίκηση της Newcastle!

Ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά θέματα των ημερών στο Νησί, είναι αναμφίβολα η αποχώρηση του Rafa Benitez από τον πάγκο της Newcastle.

Τα διοικητικά στελέχη των Magpies, όπως ανέφεραν στο statement πού εξέδωσαν, δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος έτσι θα αποτελέσει παρελθόν από τις Καρακάξες στις 30 Ιουνίου, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

Κατά συνέπεια, πολλές από τις αντιδράσεις πού προκλήθηκαν μετά την επισημοποίηση της λήξης της συνεργασίας των δύο πλευρών, προήλθαν από οπαδούς της Liverpool, οι οποίοι αγαπούν τον Rafa, και θεωρούν είτε ότι άξιζε καλύτερη μεταχείριση από τη διοίκηση της ομάδας του Tyneside, είτε ότι είναι προνόμιο για μία ομάδα αυτού του βεληνεκούς να καθοδηγείται τεχνικά από έναν τόσο επιτυχημένο προπονητή.

Ας δούμε μερικές από τις αντιδράσεις οπαδών της ομάδας μας στο Twitter:

  • «Λυπάμαι για τους οπαδούς της Newcastle πού χάνουν τον Rafa.»
  • «Θα μετανιώσουν πού έχασαν τον Rafa.»
  • «Λυπάμαι για τους οπαδούς τους. Αυτό είναι χειρότερο και από όταν ο Roy Hodgson αντικατέστησε τον Rafa στη Liverpool!»
  • «Ο Rafa Benitez αξίζει ένα top club, και η Newcastle είναι. Παρόλο πού είναι όμως, δεν έχουν αντιμετωπιστεί ανάλογα εδώ και χρόνια.»
  • «Πραγματικά μου αρέσουν οι Magpies, όμως δε μπορώ να πιστέψω ότι άφησαν τον Rafa να φύγει. Rafa, σού εύχομαι τα καλύτερα.»
O Rafa Benitez αποχωρεί από τη Newcastle, και οι οπαδοί της Liverpool πήραν το μέρος του.
O Rafa Benitez αποχωρεί από τη Newcastle, και οι οπαδοί της Liverpool πήραν το μέρος του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com